ΚΟΣΜΟΣ

Ο γιος του Μάικλ Τζόρνταν παντρεύεται την πρώην του Σκότι Πίπεν και τον θέλει για κουμπάρο

Ο γιος του Μάικλ Τζόρνταν παντρεύεται την πρώην του Σκότι Πίπεν και τον θέλει για κουμπάρο
X/Twitter

Ο Μάρκους Τζόρνταν και η Λάρσα Πίπεν είναι ζευγάρι εδώ και ένα χρόνο

Τα σκαλιά της εκκλησίας φαίνεται πως ετοιμάζονται να ανέβουν ο Μάρκους Τζόρνταν με την Λάρσα Πίπεν. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2022.

Ο Μάρκους είναι γιος του Μάικλ Τζόρνταν, ενώ η Λάρσα υπήρξε παντρεμένη με τον Σκότι Πίπεν για σχεδόν 20 χρόνια και έχουν μαζί 4 παιδιά.

Ο MJ και ο Σκότι Πίπεν ήταν συμπαίκτες στους Σικάγο Μπουλς, όπου κατέκτησαν μαζί έξι πρωταθλήματα NBA, ενώ από το 2022 ο γιος του Τζόρνταν και η πρώην σύζυγος του Πίπεν διατηρούν σχέση και πρόσφατα έγινε γνωστό ότι ετοιμάζονται να παντρευτούν.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι η Λάρσα θέλει να αλλάξει και το όνομά της σε Τζόρνταν όταν παντρευτούν. Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν η πρώην κυρία Πίπεν είχε συμμετάσχει σε γνωστό ριάλιτι των ΗΠΑ ενώ είχε κάνει και κάποιες... πιπεράτες δηλώσεις για τις επιδόσεις του συζύγου της.

Ο Μάρκους Τζόρνταν, μιλώντας σε podcast αποκάλυψε πως ήταν κουμπάρος στον δεύτερο γάμο του πατέρα του. «Ήμουν ο κουμπάρος στο γάμο του και ο κουμπάρος στον γάμο του αδερφού μου, οπότε προφανώς, θα διατηρήσουμε την παράδοση».

Δεν έχει γίνει γνωστό εάν όντως ο Τζόρνταν θα είναι κουμπάρος στον γάμο του γιου του με την πρώην του Πίπεν, καθώς στο παρελθόν δεν φαινόταν να εγκρίνει τη σχέση αυτή.

Να σημειώσουμε πως η Λάρσα είναι 49 ετών και ο Μάρκους 32.