ΚΟΣΜΟΣ

Μάθιου Πέρι: Ανησυχούν όλοι για την Τζένιφερ Άνιστον - Η δεύτερη απώλεια μέσα σε ένα χρόνο

H Tζένιφερ Άνιστον με τον Μάθιου Πέρι
H Tζένιφερ Άνιστον με τον Μάθιου Πέρι
ΑΡ

Οι φίλοι της Τζένιφερ Άνιστον ανησυχούν για εκείνη μετά το θάνατο του Mάθιου Πέρι. Είναι συντετριμμένη μετά την απώλειά του που είναι η δεύτερη στη ζωή της σε λιγότερο από ένα χρόνο

Οι φίλοι της Tζένιφερ Άνιστον ανησυχούν για εκείνη μετά το θάνατο του Μάθιου Πέρι, λένε πηγές στο Page Six. Η συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά «Φιλαράκια βίωσε το θάνατο του μόλις στα 54 του πολύ άσχημα, σύμφωνα με οικείους της. Η ίδια και οι άλλοι 4 της παρέας, τον αποχαιρέτησαν στην κηδεία του την Παρασκευή.

«Από τους υπόλοιπους πέντε, η ΤΓζεν και η Κόρτνεϊ (Κοξ) ταλαιπωρούνται περισσότερο και η Τζεν είναι πιθανώς αυτή που παλεύει πιο έντονα», είπε η πηγή. «Είναι μια δεύτερη τεράστια απώλεια σε λιγότερο από ένα χρόνο, με την επέτειο ενός έτους από τον θάνατο του πατέρα της να είναι προ των πυλών. Ακόμα δεν έχει ξαναβρεί πλήρως τα πατήματά της μετά από αυτό, και τώρα αυτό την έχει συντρίψει.

Ο πατέρας της Άνιστον, Τζον Άνιστον, πρωταγωνίστησε στο «Days of Our Lives» και ανακοινώνοντας τον θάνατό του σε ηλικία 89 ετών τον Νοέμβριο του 2022, η ηθοποιός τον αποκάλεσε «έναν από τους πιο όμορφους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ». «Προσπαθεί να ανασυνταχθεί και να συνέλθει, αλλά ήταν ένα εντελώς καταστροφικό πλήγμα», πρόσθεσε η πηγή.

Η 54χρονη σταρ ήρθε με τα υπόλοιπα μέλη του καστ Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ντέιβιντ Σουίμερ και Ματ Λεμπλάνκ στην κηδεία του Πέρι στο νεκροταφείο Forest Lawn στο Λος Άντζελες την Παρασκευή — λίγα λεπτά μακριά από τα στούντιο της Warner Bros, όπου γύρισαν την κωμική σειρά του NBC επί μια δεκαετία.

Η Άνιστον η οποία ξέσπασε σε κλάματα σε μια συνέντευξη το 2004 με την προοπτική οτι θα χάσει τον Πέρι, εθεάθη να περπατά πίσω από τα άλλα μέλη του καστ συνοδευόμενη από έναν φύλακα. Ο Πέρι πνίγηκε στο τζακούζι στο σπίτι του στο Pacific Palisades στο τέλος του περασμένου μήνα. Είχε μιλήσει ανοιχτά για τους αγώνες και τον εθισμό του και είχε επαινέσει την Άνιστον που τον έλεγχε τακτικά.

«Ήταν αυτή που άπλωσε περισσότερο το χέρι. Ξέρετε, της είμαι πραγματικά ευγνώμων για αυτό», είχε πει για εκείνη σε μια συνέντευξη τον Οκτωβρίου του 2022 στην Diane Sawyer. Ο Πέρι αποκάλυψε επίσης ότι ήταν η Άνιστον που τον βοήθησε αρχικά στα γυρίσματα, όταν ο εθισμός του έγινε εμφανής στους συμπαίκτες του. Αποκάλυψε επίσης το ενδιαφέρον του για την Άνιστον αφού τη γνώρισε μέσω κοινών φίλων τρία χρόνια πριν ξεκινήσουν να δουλεύουν στη σειρά, περιγράφοντας λεπτομερώς στα απομνημονεύματά του πώς τον απογοήτευσε απαλά όταν της ζήτησε ραντεβού.

«Αρνήθηκε (πράγμα που έκανε πολύ δύσκολο να βγω έξω μαζί της), αλλά είπε ότι θα ήθελε να είναι φίλη μου, και εγώ συνέχισα να το περιπλέκω, λέγοντας: «Δεν μπορούμε να είμαστε φίλοι!»». Αν και εξακολουθούσε να τρέφει αισθήματα όταν ξεκίνησαν τα «Φιλαράκια», τα οποία προβλήθηκαν για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 1994, είπε ότι τα συναισθήματά του τελικά εξαντλήθηκαν, κυρίως λόγω της «εκκωφαντικής έλλειψης ενδιαφέροντος» της Άνιστον.

Τον Αύγουστο, η Άνιστον που πρωταγωνιστεί αυτή τη στιγμή στο "The Morning Show", μίλησε για τον θάνατο του πατέρα της στη Wall Street Journal καθώς είπε ότι πίστευε ότι της είχε στείλει ένα σημάδι στην κηδεία του. Αποκάλυψε πώς έριξε ένα κρύσταλλο που είχε κρατήσει για χρόνια στο σακάκι του πατέρα της πριν από την ταφή του. Στη συνέχεια, παρατήρησε ότι ο κρύσταλλος είχε προφανώς σπάσει και είχε ακόμα ένα κομμάτι του στο νεσεσέρ της.

«Αισθάνομαι πιο κοντά του τώρα από όσο σχεδόν όταν ζούσε», είπε. «Νιώθω ότι είναι παντού. Πραγματικά έτσι νιώθω»