ΚΟΣΜΟΣ

Κιμ Καρντάσιαν: «Το να ερωτεύεσαι είναι το πιο διασκεδαστικό πράγμα στον πλανήτη»

H Kιμ Καρντάσιαν
H Kιμ Καρντάσιαν
ΑΡ

Εξομολογήσεις για τον έρωτα, τον γάμο και τα επόμενά της σχέδια έκανε η Κιμ Καρντάσιαν στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι

Στο νέο επεισόδιο της σειράς The Kardashians, η 43χρονη σταρ του ριάλιτι Κιμ Καρντάσιαν μίλησε για τα σχέδιά της να βγει ξανά ραντεβού, αν και δεν θα γίνει όπως είπε τον επόμενο χρόνο. Το θέμα προέκυψε καθώς η Kιμ πήγαινε στο Λας Βέγκας με τον κομμωτή της Κρις Άπλετον για τον γάμο του.

«Δηλαδή νομίζεις ότι σκέφτεσαι έναν ακόμη γάμο;» ρώτησε ο 40χρονος Κρις την Κιμ, στον οποίο εκείνη απάντησε: «Δεν ξέρω, νομίζω ότι αμφιταλανταύομαι». Η Kιμ Kαρντάσιαν παραδέχτηκε ότι θέλει «πάντα» να είναι ερωτευμένη, αλλά έχει δεσμευτεί να «πάρει το χρόνο της» για το επόμενο ραντεβού.

Ο Κρις επεσήμανε ότι όσο γνωρίζει την Κιμ, «αυτό είναι το καλύτερο που έχει πει ποτέ». Συνέχισε λέγοντας στην ιδρύτρια της SKIMS, «Φαίνεσαι καταπληκτική, έχεις τον έλεγχο των πάντων, έχεις τα παιδιά σου, την επιχείρηση σου και δεν ξέρω, απλά νιώθω ότι είσαι σε καλό μέρος , ευτυχισμένη» Η Kιμ απλώς το απέδωσε στο ότι είναι ήρεμη και πρόσθεσε, «Ίσως τότε είναι καλό να προσκαλούμε καλή ενέργεια [μέσα]».

Σε μια εξομολογητική συνέντευξη, ένας παραγωγός ρώτησε την Κιμ πού βρισκόταν στα «δύο χρόνια που ήθελε να είναι single». Η ριάλιτι σταρ εμφανίστηκε στην αρχή μπερδεμένη ρωτώντας: «Πότε το είπα αυτό;». Όταν όμως ο παραγωγός ξεκαθάρισε ότι έκανε την παρατήρηση «μάλλον ένα χρόνο» πριν, η Kιμ συμφώνησε. «Εντάξει, οπότε έχω ένα χρόνο μπροστά μου», είπε. «Νομίζω ότι αυτό θα είναι πολύ καλό για μένα. [Δεν ψάχνω, φαίνεται να με βρίσκουν, αλλά δεν ψάχνω!» Δήλωσε επίσης ανοιχτή στην ιδέα να κάνει περισσότερα παιδιά και να ξαναπαντρευτεί: «Ποτέ μην λες ποτέ»

Αν και δεν αναζητά την αγάπη οπως είπε, σίγουρα ξέρει τι θέλει από τον μελλοντικό της σύντροφο. Όπως είχε αποκαλύψει σε προηγούμενα επεισόδια, η σταρ του ριάλιτι έχει μια «προφανή λίστα» με τις ιδιότητες που θέλει να έχει ο επόμενος σύντροφό της. «Κάποιος που με ηρεμεί και με τρελαίνει, δεν βγάζει τα βρώμικα ρούχα του, ένα άτομο που σε αποδέχεται και σε ωθεί στο ζενίθ των δυνατοτήτων σου. Πιστεύω ότι η λίστα μου εξελίσσεται διαρκώς και μεγαλώνει και δεν θα σταματήσω μέχρι να χωρέσει κάθε ένα από αυτά»

Αργότερα στο επεισόδιο, παραδέχθηκε οτι εξακολουθεί να πιστεύει στον έρωτα, παρόλο που είναι «τρεις φορές διαζευγμένη». «Φυσικά... Είναι τόσο διασκεδαστικό, το να ερωτεύεσαι είναι το πιο διασκεδαστικό πράγμα στον πλανήτη».

Όπως θυμούνται οι θαυμαστές, η τελευταία σχέση της Κιμ με τον Πιτ Ντέιβιντσον έληξε τον Αύγουστο του 2022. Η ινφλουένσερ και ο κωμικός - που ήταν 13 χρόνια νεότερός της - βγήκαν ραντεβού για εννέα μήνες προτού πάρουν χωριστούς δρόμους. Ήταν επίσης στο παρελθόν παντρεμένη με τον μουσικό παραγωγό Damon Thomas, τον παίκτη του NBA, Κρις Χάμφρις και τον ράπερ Kάνιε Γουέστ, με τον οποίο έχει τέσσερα παιδιά τους Nορθ 10 ετών, Σαιντ 7 ετών, Σικάγο, 5 ετών και Πσαλμ, 4 ετών.