ΚΟΣΜΟΣ

Γκουίνεθ Πάλτροου: Οι κινηματογραφικές αφίσες από την ταινία με τη δίκη της

Γκουίνεθ Πάλτροου: Οι κινηματογραφικές αφίσες από την ταινία με τη δίκη της
Instagram / The Pleasance

Μιούζικαλ με θέμα τη δίκη της Γκουίνεθ Πάλτροου θα κάνει πρεμιέρα στο Λονδίνο

Μία ταινία μιούζικαλ με τίτλο «Gwyneth Goes Skiing» πρόκειται να κάνει ντεμπούτο στο Λονδίνο αυτόν τον Δεκέμβριο από την Awkward Productions. Θέμα της ταινίας θα είναι η δίκη της Γκουίνεθ Πάλτροου.

Ο Λάινους Καρπ θα πρωταγωνιστήσει ως Γκουίνεθ Πάλτροου και τον Τέρι Σάντερσον, συνταξιούχο γιατρό, ο οποίος συγκρούστηκε μαζί της σε πίστα σκι στη Γιούτα το 2016, υποδύεται ο Τζόζεφ Μάρτιν.

Η θεατρική παράσταση περιλαμβάνει επίσης πρωτότυπα τραγούδια από τον τραγουδιστή και τραγουδοποιό Leland.

Το «Gwyneth Goes Skiing» βασίζεται στη δικαστική δίκη μεταξύ της ηθοποιού και επιχειρηματία και του Σάντερσον που διεξήχθη φέτος. Ο Σάντερσον κατέθεσε μήνυση εναντίον της σταρ μετά τη σύγκρουσή τους, ισχυριζόμενος ότι υπέστη διάσειση και εγκεφαλική κάκωση και έσπασε τέσσερα πλευρά. Αρχικά ζήτησε αποζημίωση 3,1 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Πάλτροου, η οποία είπε ότι ο Σάντερσον έπεσε πάνω της άσκησε ανταγωγή για 1 δολάριο και αμοιβή δικηγόρου.

Η τηλεοπτική δίκη δύο εβδομάδων έγινε viral στο διαδίκτυο και αποσπάσματα από την κατάθεση της Πάλτροου μετατράπηκαν σε memes, συμπεριλαμβανομένης της στιγμής μετά το δυστύχημα όταν ούρλιαξε στον Σάντερσον: «Έκανες σκι κατευθείαν στην πλάτη μου!». Το δικαστήριο αποφάνθηκε τελικά υπέρ της Πάλτροου.