ΚΟΣΜΟΣ

Άλεκ Μπάλντουιν: Βίντεο με τον ηθοποιό να πυροβολεί λίγο πριν σκοτωθεί η Χάτσινς

Άλεκ Μπάλντουιν: Βίντεο με τον ηθοποιό να πυροβολεί λίγο πριν σκοτωθεί η Χάτσινς

Άλεκ Μπάλντουιν κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια. 

Ήταν πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν όχι μόνο το Hollywood αλλά όλος ο κόσμος πάγωσε στην είδηση του θανάτου της Χαλίνα Χάτσινς από πυροβολισμό, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του «Rust». Το πιο σοκαριστικό της υπόθεσης ήταν το γεγονός ότι το όπλο κρατούσε ο πασίγνωστος ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν.

Από εκείνη την ημέρα και μετά πολλά πράγματα γράφτηκαν και ακούστηκαν. Η υπόθεση οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη, όπου και τον περασμένο Απρίλιο αποσύρθηκαν οι κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια για τον θανατηφόρο πυροβολισμό της Χάτσινς κατά του ηθοποιού.

Και τώρα, περίπου 7 μήνες μετά το κλείσιμο της υπόθεσης, το NBC News έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο όπου δείχνει τον Μπάλντουιν να πυροβολεί στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» λίγο πριν τον θάνατο της Χάτσινς.

Νέα τροπή στην υπόθεση

Πάντως όλα μοιάζουν ανοιχτά ακόμα στην υπόθεση. Μπορεί να αποσύρθηκαν τον περασμένο Απρίλιο οι εις βάρος του κατηγορίες, αλλά ενδέχεται να του απαγγελθούν νέες το επόμενο χρονικό διάστημα. Οι ειδικοί εισαγγελείς στο Νέο Μεξικό υποστηρίζουν ότι έχουν νέα στοιχεία στα χέρια τους, που δείχνουν ότι ο Μπάλντουιν είναι ένοχος για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Άλλωστε, το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, φέρεται να είναι αυτό που ζήτησαν προκειμένου να παρουσιαστεί στη συνεδρίαση του σώματος ενόρκων στο Νέο Μεξικό, ώστε να αποφασιστεί αν θα προχωρήσουν οι νέες κατηγορίες.