ΚΟΣΜΟΣ

Nτούα Λίπα: «Ανακαλύπτεις πράγματα για τον εαυτό σου όταν είσαι single»

Η Ντούα Λίπα
Η Ντούα Λίπα
ΑΡ

Η Ντούα Λίπα μπορεί να μην είναι μόνη της τώρα, αλλά έμαθε πολλά περνώντας χρόνο με τον εαυτό της, όπως εξομολογήθηκε

Η Ντούα Λίπα η οποία διατηρεί σχέση με τον Ελληνογάλλο σκηνοθέτη Ρομέν Γαβρά μίλησε για τα οφέλη της μοναξιάς και το πόσο χρήσιμα είναι τα διαστήματα της ενδοσκόπησης. Σε μια νέα συνέντευξη στο podcast του Audacy «Check In», η ποπ σταρ μίλησε για το πώς το νέο της τραγούδι «Χουντίνι» άντλησε έμπνευση από «τα διασκεδαστικά μέρη» του να είναι single , πιθανώς πριν συνδεθεί για πρώτη φορά ρομαντικά με τον 42χρονο γιο του Κώστα Γαβρά τον Φεβρουάριο του 2023.

«Ανακαλύπτεις τον εαυτό σου, ανακαλύπτεις τι σου αρέσει, τι δεν σου αρέσει, τι αξίζεις, τι σε εξυπηρετεί και τι όχι σε ορισμένες περιπτώσεις», είπε η 28χρονη Λίπα, για το πώς το παρελθόν της ως single επηρέασε το τραγούδι, όπως επίσης και ότι έμαθε να διαβάζει κόκκινες σημαίες και να λέει : «Εντάξει, αυτό στην πραγματικότητα δεν είναι για μένα και μετά να επιλέγω πότε θα μείνω και πότε θα γίνω...«Χουντίνι», ουσιαστικά, σε όλες αυτές τις καταστάσεις» είπε.

Το «Χουντίνι» το οποίο κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα, είναι ένα αισιόδοξο ποπ τραγούδι που περιλαμβάνει στίχους που συγκρίνουν την έξοδο από μία σχέση με τα περίφημα κόλπα εξαφάνισης του μάγου Χάρι Χουντίνι. «Έρχομαι και πηγαίνω / Πες μου με όλους τους τρόπους που με χρειάζεσαι / Δεν είμαι εδώ για πολύ / Πιάσε με ή γίνομαι Χουντίνι», τραγουδάει

Η Λίπα μίλησε επίσης στη συνέντευξη για τα οφέλη του να είναι κανείς single. «Μπορείς να μάθεις τόσα πολλά για τον εαυτό σου», είπε. «Πολλοί άνθρωποι δε θέλου να μένουν ελεύθεροι και αναζητούν πάντα κάποιον , αλλά νομίζω ότι το νόημα του να περνάς αυτόν τον χρόνο μόνος είναι να καταλάβεις τι χρειάζεσαι και ποιος είσαι στη σιωπή και ποιος είσαι χωρίς κάποιον», συνέχισε η νικήτρια των Grammy. «Αυτό είναι το καλύτερο κομμάτι, και μετά, φυσικά, απλώς απολαμβάνεις τον χρόνο με τις φίλες σου ή ό,τι άλλο είναι αυτό».

Αφού εθεάθησαν για πρώτη φορά να βγαίνουν μαζί από ένα afterparty για τα βραβεία BAFTA στο Λονδίνο τον Φεβρουάριο, ο Γαβράς και η Λίπα αποκάλυψαν δημόσια το ειδύλλιό τους στο Φεστιβάλ των Καννών στις 19 Μαΐου 2023, περπατώντας ο ένας δίπλα στον άλλο στο κόκκινο χαλί. Το ζευγάρι εθεάθη πρόσφατα να βγαίνει από το εστιατόριο Chiltern Firehouse στο Λονδίνο με τον μικρότερο αδερφό της Λίπα, Gjin, νωρίτερα αυτό το μήνα.