ΚΟΣΜΟΣ

Η Σάνι Λουκ βρισκόταν στην Ελλάδα 3 μέρες πριν το μακελειό - «Πήγε να περάσει καλά και τη σκότωσαν»

Η Σάνι Λουκ βρισκόταν στην Ελλάδα 3 μέρες πριν το μακελειό - «Πήγε να περάσει καλά και τη σκότωσαν»

Η 22χρονη Γερμανο-ισραηλινή Σάνι Λουκ απήχθη κατά την επίθεση της Χαμάς στο μουσικό φεστιβάλ Supernova και τελικά εντοπίστηκε νεκρή

Νεκρή βρέθηκε, όπως έγινε γνωστό, η 22χρονη Γερμανο-ισραηλινή Σάνι Λουκ, η οποία απήχθη κατά την αιματηρή επίθεση της Χαμάς στο φεστιβάλ Supernova στις 7 Οκτωβρίου κοντά στο κιμπούτς Ρείμ, δίπλα στα σύνορα του Ισραήλ με τη Λωρίδα της Γάζας.

Να σημειωθεί πως η Σάνι Λουκ διακρινόταν σε πλάνα, λίγο μετά την επίθεση στο φεστιβάλ, να βρίσκεται στο πίσω μέρος φορτηγού των μαχητών της Χαμάς, που την περιέφεραν ημίγυμνη, με έντονα σημάδια κακοποίησης στο σώμα της. Ο πρόεδρος του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι η κοπέλα βρέθηκε αποκεφαλισμένη, ενώ έκανε λόγο για φρικτά βασανιστήρια που υπέστη.

Ο πατέρας της νεαρής μίλησε στην τηλεόραση της ΕΡΤ, συγκλονίζοντας. «Ξέραμε ότι ήταν εκεί. Της τηλεφωνήσαμε όταν μάθαμε τι γινόταν και μας είπε ότι είναι καλά. Μπήκαν σε ένα αυτοκίνητο και οδήγησαν προς το Τελ Αβίβ. Καθ'οδόν τους σταμάτησαν οι τρομοκράτες και την πυροβόλησαν. Όλες αυτές οι εικόνες με τη δολοφονία της έγιναν γνωστές σε όλο τον κόσμο», τόνισε.

«Η κόρη μου πήγε στο φεστιβάλ να περάσει καλά και την σκότωσαν», δήλωσε και αποκάλυψε ότι έμαθε για την Σάνι από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Μπαίναμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην αρχή, για να μάθουμε αν είναι ζωντανή η κόρη μας», είπε χαρακτηριστικά.

«Είδαμε ότι ήταν πάνω σε ένα φορτηγό, μετά μάθαμε ότι την πήγαν στο νοσοκομείο και τη φροντίζουν. Πήραμε πληροφορίες από το νοσοκομείο και αρχικά μας είπαν ότι είναι εκεί. Είδαμε σε ένα βίντεο ότι είναι ζωντανή, αλλά μετά σε άλλο βίντεο είδαμε να την πυροβολούν στο κεφάλι. Τελικά μας ενημέρωσαν οι ιατροδικαστές ότι είχε χτυπηθεί στο κεφάλι και σκοτώθηκε στο φεστιβάλ», συμπλήρωσε.

Μάλιστα ο πατέρας της 23χρονης αποκάλυψε ότι η Σάνι τρεις μέρες μόλις πριν από το μακελειό βρισκόταν στην Ελλάδα, ενώ κλείνοντας σημείωσε πως κανένας δεν θέλει τον πόλεμο και ολόκληρος ο πλανήτης θέλει να σταματήσει αυτό.