ΚΟΣΜΟΣ

Πάρις Χίλτον: Έγινε για δεύτερη φορά μαμά -«Ευχαριστώ για το κοριτσάκι μου» - Το όνομα που της έδωσε

H Πάρις Χίλτον
H Πάρις Χίλτον
ΑΡ

Η Πάρις Χίλτον και ο σύζυγός της υποδέχθηκαν με χαρά το νέο μέλος στην οικογένειά τους, χωρίς να αποκαλύψουν λεπτομέρειες για το χαρμόσυνο γεγονός

Η Πάρις Χίλτον έκανε μια αιφνιδιαστική ανακοίνωση την Ημέρα των Ευχαριστιών, λέγοντας στους θαυμαστές της ότι είναι «ευγνώμων» για την κόρη της Λόντον. Η 42χρονη σταρ μοιράστηκε τα χαρμόσυνα νέα δημοσιεύοντας μία ροζ αμφίεση με το όνομα «Λόντον» - αποκαλύπτοντας έτσι το φύλο και το όνομα του μικρού της - αν και δεν είναι σαφές αν το μωρό έχει ήδη γεννηθεί ή όχι ακόμη.

Το 2023 αποδείχθηκε μια ξεχωριστή χρονιά για την Πάρις Χίλτον. Στις 16 Ιανουαρίου γιόρτασε τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, ενός αγοριού που ονομάζεται Phoenix Barron Hilton Reum, και πριν από λίγο, η διάσημη κληρονόμος μοιράστηκε άλλη μια σημαντική στιγμή της ζωής της, με τους 25,5 εκατομμύρια θαυμαστές της στο Instagram: Πλεόν είναι -ή θα γίνει σύντομα- μητέρα δύο παιδιών!

«Ευχαριστώ για το κοριτσάκι μου», έγραψε στην ανάρτηση, η οποία δείχνει μια γλυκιά εικόνα από ένα ροζ φορμάκι, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου σε σχήμα καρδιάς και ένα κουνελάκι. Αλλά η πιο σημαντική λεπτομέρεια από όλα στο στιγμιότυπο είναι το όνομα που έχει γραφτεί με στρας στο σύνολο. Φαίνεται ότι η Πάρις επέλεξε να δώσει στην κόρη της το όνομα μιας εμβληματικής πόλης που αγαπάει: «Λόντον»

Άγνωστο παραμένει προς το παρόν αν και πότε γεννήθηκε η μικρή Λόντον, πιθανότατα όμως ήρθε στη ζωή πριν απο λίγες μέρες, γράφει η Vogue. Όταν γεννήθηκε ο Φοίνιξ, η Πάρις Χίλτον και ο σύζυγός της Κάρτερ Ριούμ περίμεναν σχεδόν οκτώ ημέρες πριν ανακοινώσουν το μεγάλο νέο.

Οι θαυμαστές άρχισαν ήδη να την πλημμυρίζουν με ευχές.«Το να είσαι μαμά είναι η πιο απίστευτη εμπειρία που είχα ποτέ. Είναι μια αγάπη που δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια, ένα συναίσθημα που δεν ήξερα ποτέ ότι υπάρχει… Υπάρχει κάτι τόσο ιδιαίτερο στο να είσαι μαμά, κάτι που ποτέ δεν κατάλαβαινα πλήρως μέχρι που έγινα η ίδια». είχε πει η Πάρις Χίλτον για την εμπειρία της μητρότητας.