ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσία: Συνελήφθη επειδή έτρωγε σάντουιτς με... κόκκινο χαβιάρι στην Κόκκινη Πλατεία

Ρωσία: Συνελήφθη επειδή έτρωγε σάντουιτς με... κόκκινο χαβιάρι στην Κόκκινη Πλατεία

Μετά από τρεις ώρες ανάκρισης από την ρωσική αστυνομία η γυναίκα και η φίλη της που προσήχθησαν αφέθηκαν ελεύθερες χωρίς κατηγορία

Μία 41χρονη Ρωσίδα συνελήφθη στην Κόκκινη Πλατεία στη Μόσχα, ενώ τραβούσε βίντεο για το instagram στο οποίο τρώει ένα ασυνήθιστα μεγάλο σάντουιτς με χαβιάρι, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η Gulina Naumann μαζί με μία φίλη της τράβηξαν βίντεο την ώρα που η 41χρονη καθόταν μπροστά στο Kρεμλίνο φορώντας ένα τεράστιο γούνινο καπέλο και έτρωγε ένα τεράστιο σάντουιτς με κουταλιές από κόκκινο χαβιάρι μέσα από ένα δοχείο 14 κιλών.

Aστυνομικοί που βρίσκονταν κοντά θεώρησαν την συμπεριφορά της ύποπτη και την έθεσαν υπό κράτηση, όπως και την γυναίκα που βιντεοσκοπούσε. Mετά από τρεις ώρες ανάκρισης οι δύο γυναίκες αφέθηκαν ελεύθερες χωρίς να τους αποδοθούν κατηγορίες.

H 41χρονη δήλωσε στο τοπικό μέσο newsMSK1.RU ότι σκοπός της ήταν να γυρίσει ένα ρετρό βίντεο σε εστιατόριο στη Μόσχα, αλλά όταν ανακάλυψε ότι ήταν κλειστό αποφάσισε να τραβήξει το βίντεο στην Κόκκινη Πλατεία.

«Αποδείχθηκε ότι δεν επιτρέπεται να βιντεοσκοπείς τόσο πολύ χαβιάρι κοντά στο Κρεμλίνο», έγραψε στο Telegram. «Η κατάσταση στη χώρα μας απαγορεύει να είναι κανείς σικ»