ΚΟΣΜΟΣ

Κένταλ Τζένερ: Πόζαρε τόπλες λίγο μετά το εξώφυλλο στo περιοδικό Forbes

Η Κένταλ Τζένερ
Η Κένταλ Τζένερ
Ιnstagram

Η Κένταλ Τζένερ πόζαρε τόπλες στο Instagram και προκάλεσε... ίλιγγο στα εκατομμύρια των θαυμαστών της

Η Κένταλ Τζένερ πόζαρε τόπλες σε ένα βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι θαυμαστές της έμειναν άφωνοι. Το 28χρονο μοντέλο είχε δημοσιεύσει αρχικά το σέξι στιγμιότυπο τον περασμένο Φεβρουάριο, αλλά το επανέφερε στις «ιστορίες» της. Η καλλονή αποφάσισε να ποζάρει γυμνή στον καθρέφτη, ενώ μοιράστηκε επίσης μια σειρά από διαφορετικά στιγμιότυπα στα οποία εμφανίζεται να ποζάρει με μπικίνι.

Η Kένταλ ακολούθησε πρόσφατα τα βήματα των αδελφών της Kιμ και Κάιλι καθώς βρέθηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Forbes αυτόν τον μήνα για το «Special Issue» που ονομάζεται 30 Under 30 για την «τάξη του 2023». Το μοντέλο της Vogue αναγνωρίστηκε για τον ρόλο της ως «επιχειρηματίας», καθώς ίδρυσε την 818 Tequila, η οποία ήταν μεγάλο success story από τότε που κυκλοφόρησε πριν δύο χρόνια.

Μέχρι στιγμής η Kένταλ είναι το τρίτο μέλος της οικογένειας που κατέκτησε το διάσημο εξώφυλλο του Forbes. Η Κιμ Καρντάσιαν πόζαρε στο εξώφυλλο του περιοδικού το 2016 επειδή ήταν «μεγιστάνας του κινητού» καθώς τα διαδικτυακά της παιχνίδια της απέφεραν μια περιουσία.

Η Kάιλι Τζένερ «μπήκε» το 2018 επειδή κέρδισε 1 δισεκατομμύριο δολάρια από την Kylie Cosmetics, αν και υπήρχε μια αμφιβολία για το ότι δεν ήταν ακόμη δισεκατομμυριούχος, όπως ισχυρίστηκε το δημοσίευμα εκείνης την εποχή. Το περιοδικό αργότερα υποστήριξε ότι εξαπατήθηκε για να πιστέψουν ότι ήταν δισεκατομμυριούχος, αλλά λίγο μετά η Kάιλι πέρασε επισήμως το όριο και το θέμα ξεχάστηκε.

Η Kένταλ- η οποία, σύμφωνα με το Celebrity Net Worth, αξίζει 60 εκατομμύρια δολάρια ταιριάζει στην έκδοση του Forbes, επειδή το 818 έχει απογειωθεί διεθνώς. Στη συνέντευξή της είπε οτι ήθελε η εταιρεία της να έχει ανώτερη ποιότητα που δεν βασιζόταν στη φήμη της για να πουλήσει.

«Ήθελα το υγρό και η μάρκα να μείνουν μόνα τους και να το αγαπήσουν οι άνθρωποι χωρίς καν να είμαι μέρος του, γιατί ήθελα απλώς να είναι τόσο καλό», είπε, προσθέτοντας οτι επίσης το γεγονός ότι η μαμά της Kρις Τζένερ διαχειρίζεται την καριέρα της, κάτι που, όπως είπε, μπορεί να είναι δύσκολο κατά καιρούς.

«Προφανώς, η μαμά μου είναι η μαμά μου, αλλά είναι και η μάνατζέρ μου», είπε το σούπερ μόντελ «Έχουμε στιγμές που μιλάμε στο τηλέφωνο, και λέμε για τη δουλειά, ίσως έχουμε μια έντονη συζήτηση για κάτι, και μετά ξαφνικά, λέει, «Εντάξει, σε αγαπώ πώς νιώθεις σήμερα;" και λέω, "Θεέ μου ναι, είσαι και η μαμά μου!»