ΚΟΣΜΟΣ

Πάρις Χίλτον: «Ήταν δύσκολη απόφαση να αποκτήσω τα παιδιά μου μέσω παρένθετης μητέρας»

Η Πάρις Χίλτον
Η Πάρις Χίλτον
ΑΡ

Η Πάρις Χίλτον αποκαλύπτει γιατί υποδέχτηκε τα δύο της παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας και παραδέχεται ότι ήταν μια «δύσκολη απόφαση»

Η Πάρις Χίλτον παραδέχτηκε ότι η απόκτηση των παιδιών της μέσω παρένθετης μητρότητας ήταν μια «δύσκολη απόφαση». Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της δεύτερης σεζόν του Paris in Love, η 42χρονη κληρονόμος άνοιξε την καρδιά της και ομολόγησε ότι «θα της άρεσε» να είναι έγκυος.

Λόγω της ζωής της στο προσκήνιο, ωστόσο, η ίδια και ο σύζυγός της, Κάρτερ Ρεουμ, 42 ετών, επέλεξαν να αποκτήσουν τα παιδιά τους μέσω παρένθετης μητρότητας. Η διαδικασία ήταν σίγουρα μια δύσκολη απόφαση να ληφθεί», εξήγησε στην αρχή του πρώτου επεισοδίου.

Η επιχειρηματίας - η οποία ανακοίνωσε ότι καλωσόρισε τη νεογέννητη κόρη της με το όνομα «Λόντον» την περασμένη εβδομάδα εξήγησε: «Αλλά η ζωή μου μόλις έγινε τόσο δημόσια. Παραδέχτηκε στο ριάλιτι ότι «θα της άρεσε αυτή η εμπειρία να μεγαλώνεις το μωρό στην κοιλιά σου και να νιώθεις τις κλωτσιές και όλες αυτές τις συναρπαστικές στιγμές».

Η Χίλτον είπε ότι για λόγους προφύλαξης για την υγεία και την ασφάλειά της, επέλεξε μία παρένθετη μητέρα για να γεννήσει το βιολογικό μωρό τους Φοίνιξ, που είναι σήμερα 10 μηνών, κρυφά. «Έτσι, παρόλο που το μωρό είναι βιολογικά δικό μου και του Κάρτερ, αποφασίσαμε να έχουμε μία παρένθετη μητέρα να το φέρει στον κόσμο», εξήγησε.

Σε ανάλογη εξομολογητική διάθεση, ο σύζυγός της απηχούσε επίσης τις ανησυχίες της για την ασφάλεια των παιδιών τους και το μέλλον της οικογένειάς τους. «Έχοντας πλέον μια οικογένεια με την Πάρις, θέλουμε η οικογένειά μας να μεγαλώσει και να είναι φυσιολογική και να μην είναι πάντα γνωστά ως παιδιά της Πάρις Χίλτον. Πρέπει να σκεφτούμε την ασφάλεια.

«Όταν πάμε για ψώνια, είναι άλλο πράγμα αν κάποιος σταματήσει και ζητήσει από την Πάρις μια φωτογραφία και τελείως άλλο πράγμα με το μωρό στο καρότσι. Δεν νομίζω ότι ξέρουμε όλα όσα θα μας φέρει το ταξίδι, αλλά απλώς θα το αντιμετωπίσουμε όσο προχωράμε», πρόσθεσε.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Χίλτον είχε μίλησε για τη νέα σεζόν του ριάλιτι της και είπε στο People ότι ανυπομονεί να τη γνωρίσει πλέον ο κόσμος και ως σύζυγο και μητέρα. Το μοντέλο, που είπε ότι θέλει να κάνει και τρίτο παιδί, συγκεκριμένα μια μικρή αδερφή, για τα δύο παιδιά της, δήλωσε ενθουσιασμένη που οι θαυμαστές της θα δουν αυτό το επόμενο στάδιο της ζωής της.

«Μπορείτε να ρίξετε μια σε βάθος ματιά στη ζωή μου και [να δείτε] πόσο διασκεδαστική μαμά είμαι», είπε στο ρεπορτάζ. Πρόσθεσε επίσης ότι οι θαυμαστές θα δουν «πόση αγάπη έχω να δώσω και πόσο σκληρά εργάζομαι» προτού σημειώσει ότι η νέα σεζόν ήταν «μια τόσο θεραπευτική εμπειρία».