ΚΟΣΜΟΣ

Μακόλεϊ Κάλκιν: Ευχήθηκε «καλά Χριστούγεννα» βρίζοντας και γιόρτασε το αστέρι του στο «Walk of Fame»

Μακόλεϊ Κάλκιν
AP

Ο πρωταγωνιστής του «Μόνος στο Σπίτι» Μακόλεϊ Κάλκιν επανενώθηκε και με την Κάθριν Ο' Χάρα, που υποδύθηκε τη μητέρα του στη διάσημη ταινία. 

Ήταν το 1990 όταν όλος ο πλανήτης έμαθε έναν 10χρονο πιτσιρικά: το όνομά του Μακόλεϊ Κάλκιν και ήταν ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Μόνος στο Σπίτι». Δύο χρόνια αργότερα επέστρεψε με το sequel του φιλμ και καθιερώθηκε ως ένας teen star του Χόλιγουντ.

Η πορεία του, βέβαια, πέρασε από πολλά σκαμπανεβάσματα τις επόμενες δεκαετίες, με τον Κάλκιν να πρωταγωνιστεί περισσότερο στα εξώφυλλα εφημερίδων και περιοδικών, παρά σε ταινίες. Από τότε έχουν περάσει 33 χρόνια, ο Μακόλεϊ Κάλκιν φαίνεται να έχει βρει την ισορροπία που έψαχνε στη ζωή του και την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου απέκτησε το δικό του αστέρι στο «Walk of Fame» στο Χόλιγουντ.

Δίπλα στον 43χρονο ηθοποιό βρέθηκε η αρραβωνιαστικιά του και ηθοποιός Μπρέντα Σονγκ, τα δύο του παιδιά, τα αδέρφια του Ρόρι και Κουίν, οι φίλοι του Πάρις Τζάκσον, Σεθ Γκριν και Νατάσα Λιόν.

Ωστόσο, ίσως από τις πιο όμορφες στιγμές ήταν η επανένωσή του με την ηθοποιό Κάθριν Ο' Χάρα, η οποία υποθύθηκε τη μητέρα του στις ταινίες «Μόνος στο Σπίτι» και του είχε μια υπέροχη αφιέρωση: «Ευχαριστώ που συμπεριέλαβες εμένα, την ψεύτικη μαμά σου που σε άφησε μόνο στο σπίτι όχι μία, αλλά δύο φορές».

Φυσικά ο Κάλκιν δεν θα μπορούσε να μην κλέψει την παράσταση, καθώς ολοκλήρωσε την ομιλία του με τη διάσημη πλέον ατάκα: «Merry Christmas, yου filthy animals (Καλά Χριστούγεννα, βρωμερό ζώο)».