ΚΟΣΜΟΣ

«Iππότης» ο Τζορτζ Κλούνεϊ: Κράτησε ομπρέλα για να μη βραχεί η αγαπημένη του

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν
ΑΡ

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ ως πραγματικός «τζέντλεμαν» κράτησε μια ομπρέλα για τη σύζυγό του Αμάλ, σε ειδική προβολή της ταινίας της ταινίας «The Boys In The Boat» στο Λονδίνο

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αποδείχθηκε... κύριος καθώς κρατούσε μια ομπρέλα για να προστατεύσει την εντυπωσιακή σύζυγό του Αμάλ Aλαμουντίν από τη βροχή σε μια ειδική προβολή της νέας του ταινίας «The Boys In The Boat» στο Λονδίνο την Κυριακή (3.12)

Ο μεγάλος σταρ του Χόλιγουντ που σκηνοθέτησε το δράμα εποχής, φρόντισε να προστατεύσει το «άλλο του μισό» από την νεροποντή καθώς εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα κομψό μαύρο σύνολο. Η 45χρονη Αμάλ, ήταν η επιτομή της κομψότητας καθώς πόζαρε με ένα βελούδινο μαύρο μπούστο.Η καλλονή, που μοιράζεται τα έξι χρονών δίδυμα Aλεξάντερ και Έλα με τον σύζυγό της, ολοκλήρωσε το look με εφαρμοστή pencil φούστα και κομψές γόβες στιλέτο.

Η ταινία που σκηνοθέτησε ο Κλούνεϊ βασίζεται στο μυθιστόρημα του 2013 του Ντάνιελ Τζέιμς Μπράουν με τίτλο «Τα αγόρια στη βάρκα». Σε σενάριο του Μαρκ Λ. Σμιθ αφηγείται την αληθινή ιστορία της ομάδας κωπηλασίας του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον κατά την δεκαετία του 1930 από το ταπεινό τους ξεκίνημα μέχρι την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου.

Η επίσημη ανακοίνωση λέει: «Μια ιστορία του 1930 με επίκεντρο την ομάδα κωπηλασίας του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον, από την αρχή της εποχής της Ύφεσης έως την κατάκτηση του χρυσού στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου το 1936». Το καστ περιλαμβάνει τους Κάλουμ Τέρνερ, Tζόελ Έτζερτον, Τζακ Μούλχερν, Χάντλεϋ Ρόμπινσον, Πίτερ Γκίνες και Κρις Διαμαντόπουλος .

Ο Κάλουμ, ο οποίος υποδύεται τον Τζο Ραντς στην ταινία, είπε στο Digitalspy πώς το καστ έμαθε να κωπηλατεί και εκπαιδεύτηκε για έξι εβδομάδες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα. «Πιέζαμε τον εαυτό μας και πιέζαμε ο ένας τον άλλον να πάμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε» είπε.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ μίλησε πρόσφατα για τα παιδιά του και αποκάλυψε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του τα εκθέτουν στη ροκ μουσική. Η Aμάλ είπε στην Access Hollywood ότι ο όμορφος σύζυγός της «άρχισε να παίζει heavy metal μουσική, στην πραγματικότητα». Ο Τζορτζ πρόσθεσε: «Τα παιδιά ακούν heavy metal. Είναι headbangers. Δεν είναι εντελώς χέβι μέταλ, είναι απλώς αρκετά βαρύ ώστε να μπορούν να κουνήσουν το κεφάλι τους».

Τον περασμένο μήνα η Φραν Ντρέσερ αποκάλυψε τι της είπε ο Κλούνεϊ μετά το τέλος της απεργίας SAG-AFTRA. Η 66χρονη ηθοποιός, η οποία είναι πρόεδρος του σωματείου, είπε στον Billy Bush του Extra πόσο σοκαρίστηκε ο σταρ όταν έμαθε ότι είχε εξασφαλίσει τη συμφωνία με τα στούντιο. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ είπε: «Θα έβαζα στοίχημα στο σπίτι μου και θα έχανα ότι δεν θα μπορούσες να πετύχεις τη συμφωνία που πέτυχες ότι δεν θα είχες ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο δολάρια». Και αυτό με έκανε τόσο χαρούμενη», είπε.