ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος στην Ισπανία: Φήμες για δεσμό της βασίλισσας Λετίθια με τον πρώην κουνιάδο της

Σάλος στην Ισπανία: Φήμες για δεσμό της βασίλισσας Λετίθια με τον πρώην κουνιάδο της

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χάιμε ντελ Μπούργκ αφήνει αιχμές για σκάνδαλα σε σχέση με την βασιλική οικογένεια της Ισπανίας 

Αναταραχή έχουν προκαλέσει στα ισπανικά ΜΜΕ οι ισχυρισμοί του πρώην συζύγου της αδερφής της βασίλισσας Λετίθια, Χάιμε ντελ Μπούργκ, ότι κάποτε είχαν ερωτική σχέση και ότι ήταν έτοιμος να την παντρευτεί.

Ο σάλος προκλήθηκε από μια ανάρτηση του ξεκίνησαν μετά από μια ανάρτηση στο Χ του Μπούργκο η οποία είχε μια φωτογραφία της Λετίθια πριν από περίπου 15 χρόνια με το ακόλουθο κείμενο σαν λεζάντα: «Αγάπη μου. Φοράω την πασμίνα σου. Το αισθάνομαι σαν να σε νιώθω δίπλα μου. Με προστατεύει. Μετράω τις ώρες για να ιδωθούμε ξανά. Σε αγαπώ. Δικιά σου».

Στη συνέχεια όμως ο ντελ Μπούργκο διέγραψε τόσο την ανάρτηση όσα και τον λογαριασμού του στο Χ όταν η ανάρτηση έγινε αντιληπτή από τα ισπανικά media.

Να σημειωθεί ότι ο Χάιμε ντελ Μπούργκ εμφανίζεται να έχει υποστηρίξει ότι ήταν έτοιμος να παντρευτεί την Λετίθια το 2004 και να της κάνει πρόταση γάμου αλλά σε εκείνο το ραντεβού η σημερινή βασίλισσα της Ισπανίας φέρεται να του είπε ότι είχε γνωρίσει έναν άνδρα (σ.σ. τον Φελίπε).

O Χάιμε ντελ Μπούργκ

Αν και οι φήμες οργιάζουν οι ισχυρισμοί του πρώην κουνιάδου της Λετίθια αντιμετωπίζονται με σκεπτικισμό από τον ισπανικό Τύπο αφού ο ίδιος στο παρελθόν έχει απειλήσει να αποκαλύψει υποτιθέμενα μυστικά της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας.

Ο 53χρονος σήμερα, ο οποίος ζει στην Ελβετία με τη σύζυγό του, τη δικηγόρο σουηδικής καταγωγής, Λουσία Ντίαζ Λίλεστρομ.