ΚΟΣΜΟΣ

«Ταξιδιώτης του χρόνου» από το 2671 «αποκαλύπτει» την ανακάλυψη που θα γίνει μέσα στον Δεκέμβριο

«Ταξιδιώτης του χρόνου» από το 2671 «αποκαλύπτει» την ανακάλυψη που θα γίνει μέσα στον Δεκέμβριο

Το φρούτο που δεν γερνάει και η νέα καταιγίδα περιλαμβάνονται στις προβλέψεις του χρονοταξιδιώτη

Πανικό έχει προκαλέσει ένας λογαριασμός στο TikTok, ο οποίος ανήκει σε έναν άνδρα, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι «ταξιδιώτης του χρόνου» που έρχεται από το 2671 και προβλέπει μία σειρά από γεγονότα που θα συμβούν μέσα στον Δεκέμβριο.

Ο χρήστης Eno Alaric υποστηρίζει ότι έρχεται από το μέλλον με την ανάρτησή του για τα γεγονότα που προβλέπει ότι θα συμβούν τον Δεκέμβριο να συγκεντρώνει περισσότερες από 2,4 εκατομμύρια προβολές μέσα σε μία μόλις εβδομάδα.

Στο βίντεο αναφέρει κάποιες ημερομηνίες, όπου θα συμβούν κάποια γεγονότα για τα οποία ο κόσμος πρέπει να είναι προετοιμασμένος.

Δύο είναι οι ημερομηνίες που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Καταρχάς στις 19 Δεκεμβρίου γράφει ότι «θα σχηματιστεί ένας νέος τύπος καταιγίδας, με την ονομασία ηλεκτρικό χαλάζι, όπου οι κεραυνοί και το χαλάζι αναμειγνύονται. Το χαλάζι θα καίει ότι αγγίζει προκαλώντας 3ου βαθμού εγκαύματα». Στις 28 Δεκεμβρίου όπως αναφέρει «οι επιστήμονες θα ανακαλύψουν ένα νέο φρούτο, που επιβραδύνει τη γήρανση. Γνωστό ως "Astrum" θα προσθέτει 200 επιπλέον χρόνια ζωής σε όποιο άτομο το τρώει, αλλά ο καθένας θα μπορεί να φάει μέχρι πέντε».

Φυσικά οι αντιδράσεις στις «προβλέψεις» του χρονοταξιδιώτη είναι ποικίλες, με πολλούς να τρολάρουν τον δημιουργό του προφίλ, σχολιάζοντας ότι θα προτιμούσαν αν μάθουν πότε θα κυκλοφορήσει η τελευταία έκδοση δημοφιλών ηλεκτρονικών παιχνιδιών.