ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσικό αεροπλάνο τυλίχθηκε στις φλόγες στιγμές μετά την απογείωση

Ρωσικό αεροπλάνο τυλίχθηκε στις φλόγες στιγμές μετά την απογείωση

Δείτε το τρομακτικό βίντεο - Εξερράγη ο κινητήρας του αεροπλάνου

Ένα βίντεο που κατέγραψε τις τρομακτικές στιγμές που ακολούθησαν την έκρηξη ενός κινητήρα ρωσικού αεροπλάνου αποκάλυψε η Daily Mail.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να διακρίνετε τα «ίχνη» φωτιάς καθώς το αεροπλάνο προσπάθησε να αποβάλει μέρος των καυσίμων του πριν πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση. Σημειώνεται ότι από το περιστατικό δεν υπήρξαν θύματα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το Tu-204 πετούσε από το αεροδρόμιο Baikal στο Ulan-Ude προς την κινεζική πόλη Zhangzhou όταν η έκρηξη που σημειώθηκε είχε ως αποτέλεσμα ο αριστερός κινητήρας του αεροσκάφους να τυλιχθείς τις φλόγες.

Ο Alexey Tsydenov, επικεφαλής της περιοχής Buryatia, είπε ότι το αεροσκάφος είχε ρίξει καύσιμα πριν κάνει αναγκαστική προσγείωση χρησιμοποιώντας έναν κινητήρα.

Άκουσα μια ισχυρή έκρηξη

Μάρτυρας του περιστατικού, μετά το συμβάν ανέφερε: «Άκουσα μια ισχυρή έκρηξη να έρχεται από ψηλά. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν πυροτεχνήματα, αλλά ο ήχος ήταν πολύ περίεργος. Ήταν πολύ τρομακτικό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα 5 μέλη του πληρώματος κατάφεραν να επιβιώσουν από την περιπέτεια χωρίς απρόοπτα καθώς το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια.

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα από την Εισαγγελία Μεταφορών της Ανατολικής Σιβηρίας.

Διαβάστε επίσης:

Χάος στο Λονδίνο: Ο Τζέιμς Μπλάντ ανάμεσα σε χιλιάδες εγκλωβισμένους στο μετρό λόγω βλάβης

Έγκλημα στην Καραϊβική: Μεγιστάνας της σοκολάτας σκότωσε και έκαψε ζευγάρι για έναν....δρόμο

Προβλήματα για τον Χάντερ Μπάιντεν: Ποινική δίωξη για δεύτερη φορά στον γιο του Τζο Μπάιντεν