ΚΟΣΜΟΣ

Φόρεστ Γουίτακερ: Πέθανε στα 51 της η πρώην σύζυγος του, Κίσα Νας μετά από μάχη με την ανορεξία

O ηθοποιός Φόρεστ Γουίτακερ με την πρώην σύζυγό του που πέθανε στα 51 της
O ηθοποιός Φόρεστ Γουίτακερ με την πρώην σύζυγό του που πέθανε στα 51 της
ΑΡ

Η πρώην σύζυγος του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού, Φόρεστ Γουίτακερ, Κίσα Νας πέθανε στα 51 της χρόνια, μετά απο μάχη με την ανορεξία

Η νεότερη κόρη του Φόρεστ Γουίτακερ και της Kίσα Νας, Τρου ανακοίνωσε συντετριμμένη το θάνατο της μητέρας της στο Instagram. Η ηθοποιός και πρώην μοντέλο Kίσα Νας, η οποία ήταν παντρεμένη με τον γνωστό ηθοποιό από το 1996 μέχρι το διαζύγιό τους το 2018, έφυγε από τη ζωή στα 51 της χρόνια.

«Αντίο μαμά. Σ'αγαπώ για πάντα και ακόμη πιο πολύ» έγραψε η 25χρονη Τρου σε μια λεζάντα πάνω από μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της μητέρας της. «Η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο... σε ευχαριστώ που μου έμαθες όλα όσα ξέρω. Θα σε δω στα όνειρά μου και θα σε νιώσω στην καρδιά μου» Μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία της μητέρας της με στίχους από το τραγούδι του σόουλ τραγουδιστή Donny Hathaway "A Song For You" που παίζει πάνω από την εικόνα.

Μια πηγή είπε στην DailyMail.com ότι η Νας πέθανε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα αφού νοσηλευόταν συχνά στο νοσοκομείο τους τελευταίους μήνες με εντερικά προβλήματα, μετά από χρόνια μάχη με την ανορεξία.

Ο Γουίτακερ και η Νας συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας Blown Away το 1994, αφότου κλήθηκε να παίξει τη φίλη του, σύμφωνα με το CBS News. Ο ηθοποιός της έκανε πρόταση γάμου τον επόμενο χρόνο και το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1996 στο Montego Bay της Τζαμάικα.

Εκτός από την Tρου, το ζευγάρι έχει και την 27χρονη κόρη Σόνετ Νοέλ. Ο Whitaker έχει επίσης έναν μεγαλύτερο γιο που ονομάζεται Oσιαν 33, ετών και η Κίσα τον 32χρονο Ότομν και οι δύο από προηγούμενες σχέσεις. Ο Γουίτακερ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τη Νας μετά από 22 χρόνια γάμου τον Δεκέμβριο του 2018, επικαλούμενος ασυμβίβαστες διαφορές .