ΚΟΣΜΟΣ

Όταν οι Μπέκαμ συνάντησαν τον Ομπάμα: «Σας ευχαριστούμε κύριε πρόεδρε...»

Όταν οι Μπέκαμ συνάντησαν τον Ομπάμα: «Σας ευχαριστούμε κύριε πρόεδρε...»

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ συνάντησαν τον Αμερικανό πρώην πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα στη φιλανθρωπική εκδήλωση του ιδρύματός του, μαζί με δύο από τα παιδιά τους

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ συνάντησαν τον «παθιασμένο και εμπνευσμένο» Μπαράκ Ομπάμα στη φιλανθρωπική του εκδήλωση μαζί με τα παιδιά τους, Κρουζ και Χάρπερ. Το λαμπερό ζεύγος Μπέκαμ μαζί με τα μικρότερα παιδιά τους Κρουζ, 18, και Χάρπερ, 12 ετών, φωτογραφήθηκαν με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ ενώ στήριξαν το φιλανθρωπικό του οργανισμό, The Obama Foundation και μοιράστηκαν τρυφερά στιγμιότυπα από τη συνάντηση.

Οι Μπέκαμ πόζαραν δίπλα στον πρώην πρόεδρο, ενώ επαίνεσαν το φιλανθρωπικό του έργο. Σε έναν επίσημο λογαριασμό στο Instagram, το Ίδρυμα Ομπάμα αναφέρει το έργο του ως εξής: «Αποστολή μας είναι να εμπνεύσουμε τους ανθρώπους να αναλάβουν δράση, να τους εξουσιοδοτήσουμε να αλλάξουν τον κόσμο τους και να τους συνδέσουν ώστε να μπορούν να επιτύχουν περισσότερα μαζί».

Ο Ντέιβιντ έγραψε στο Instagram: «Είχα την τιμή να περάσω χρόνο με τον @BarackObama για την υποστήριξη της απίστευτης δουλειάς που κάνει μέσω το @ObamaFoundation για να ενδυναμώσει την επόμενη γενιά ηγετών σε όλο τον κόσμο... Ένα τρανταχτό παράδειγμα χάρης και ταπεινότητας, ήταν τόσο εμπνευσμένο να ακούς για τα καινοτόμα έργα που αλλάζουν τη ζωή των νέων και βελτιώνουν τις κοινότητες... Σας ευχαριστώ, κύριε πρόεδρε, ήταν τιμή μου να σας ακούσω να μιλάτε με τόσο πάθος και αυτοπεποίθηση».

Η Βικτόρια με τη σειρά της πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη τιμή να καλωσορίσω και να φιλοξενήσω τον @barackobama για την υποστήριξη του απίστευτου έργου που κάνει με το @obamafoundation για να ενδυναμώσει την επόμενη γενιά ηγετών σε όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστώ για όλα όσα κάνετε για να αλλάξετε τη ζωή των νέων και να βελτιώσετε τις κοινότητες. Σας ευχαριστώ κύριε πρόεδρε»

Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντήθηκαν οι δύο οικογένειες, καθώς ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με τους συμπαίκτες του στην LA Galaxy, είχε επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο για να συναντήσουν τον πρώην πρόεδρο το 2012.

Mετά τη συνάντησή της με τον Ομπάμα, η Βικτόρια παρευρέθηκε σε ένα σόου για την παρουσίαση της σειράς γυαλιών και αρωμάτων της ομώνυμης μάρκας μόδας της. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε από τη Vogue, όπου πήρε συνέντευξη από την εκδότη της Vogue Lilah Ramzi ,μαζί με την Χάρπερ η οποία φαινόταν μοντέρνα σε ένα ολόμαυρο σύνολο.