ΚΟΣΜΟΣ

Ζιζέλ: Γιόρτασε τα γενέθλια των παιδιών της στη Disney World - Tα μηνύματα από τον πρώην σύζυγό της

H Ζιζέλ Μπούντχεν
H Ζιζέλ Μπούντχεν
ΑΡ

Η Ζιζέλ Μπούντχεν γιόρτασε τα γενέθλια των παιδιών της με ένα μαγικό ταξίδι στο Disney World

H Zιζέλ για μία ακόμη χρονιά έκανε ένα ξεχωριστό δώρο στα παιδιά της για τα γενέθλιά τους, προσφέροντάς τους ένα παραμυθένιο ταξίδι στο Disney World. «Άλλη μια χρονιά και εδώ είμαστε ξανά για να γιορτάσουμε τα γενέθλια των παιδιών! Ευχαριστώ @waltdisneyworld. Περάσαμε πολύ ωραία!» έγραψε και στα αγγλικά και στα πορτογαλικά στη σχετική ανάρτησή της στο Instagram

Η 43χρονη καλλονή έχει αποκτήσει ένα γιό τον Μπέντζαμιν Ρέιν και μία κόρη τη Βίβιαν από τον γάμο της με τον Τομ Μπρέιντι . Ο πρωτότοκος έγινε 14 ετών στις 8 Δεκεμβρίου και η Βίβιαν έκλεισε τα 11 στις 5 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες από την απόδρασή τους που δημοσίευσε το τοπ μόντελ, η ομάδα επισκέφτηκε το Tree of Life στο Animal Kingdom, το Hollywood Toy Hotel, το τρενάκι του Slinky Dog Dash στο Toy Story Land και το εμβληματικό Κάστρο της Σταχτοπούτας στο Μαγικό Βασίλειο

Τα δύο αδέρφια είχαν επίσης επισκεφθεί την Disney World τον Ιούνιο με τον μπαμπά τους, ο οποίος έκανε μια ανάρτηση στο Instagram «Το πιο ευτυχισμένο μέρος στη γη (μέχρι να συνειδητοποιήσεις ότι τα παιδιά σου έλεγαν ψέματα ότι ο πύργος του τρόμου είναι πολύ χαλαρός).

Οι δύο «πρώην» μοιράστηκαν συγκινητικά αφιερώματα γενεθλίων για τη Βίβιαν και τον Μπέντζαμιν την περασμένη εβδομάδα. «Χρόνια πολλά λιακάδα μου!» έγραψε η Μπούντχεν για την κόρη της. «Είμαι τόσο περήφανη για σένα από κάθε άποψη. Σε ευχαριστώ που κάνεις τη ζωή μου τόσο πιο φωτεινή!»

«Χρόνια πολλά στο πιο γλυκό αγόρι!» είπε η περήφανη μαμά στον Μπέντζαμιν σε ξεχωριστή ανάρτηση λίγες μέρες αργότερα. «Έχεις τη μεγαλύτερη καρδιά και νιώθω τόσο τυχερή που μαθαίνω μαζί σου καθημερινά. Te amo muito. Μια μέρα το μωρό σας θα γίνει τόσο ψηλό όσο εσείς. Και δεν θα είστε έτοιμοι για αυτό».

Ο αστέρας του NFL ξεκίνησε το μήνυμά του στη Βίβιαν γράφοντας «Χρόνια πολλά για τα 11α γενέθλιά του στο πιο γλυκό αγγελούδι της ζωής μου!» Και συνέχισε: «Βλέποντάς σε να μεγαλώνεις ως καταπληκτικό άτομο, μου δίνεις τόση χαρά», συνέχισε. «Είσαι πάντα ένα λαμπερό αστέρι για όλους μας. Συνέχισε να λάμπεις κοριτσάκι και μην σταματήσεις ποτέ να είσαι το ξεχωριστό, μοναδικό άτομο που είσαι. Σε αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω!»

Στη συνέχεια, για τα γενέθλια του Μπέντζαμιν, ο πρωταθλητής του Super Bowl ρώτησε: «Γιε μου Μπένι, μπορείς να το πιστέψεις; Δεκατέσσερα χρονών ήδη!»

«Φαίνεται σαν χθες που έτρεχες με την κάπα των υπερήρωών σου και τώρα είσαι σίγουρα ένας υπερήρωας για μένα», πρόσθεσε. «Έχεις μεγαλώσει τόσο πολύ, και όχι μόνο σε ύψος (σοβαρά, προσέξτε @gronk) Έχεις μεγαλώσει σε ευγένεια, εξυπνάδα και παντοτινή φαντασία.

Η ικανότητά σου να κάνεις τους ανθρώπους να γελούν, η ικανότητά σου να λύνεις προβλήματα και οι ατελείωτες δεξιότητές σου στη συζήτηση σε κάνουν μια υπολογίσιμη δύναμη. Σε αγαπάμε τόσο πολυ. Είσαι μια ευλογία για όλους μας και σε λατρεύουμε!» Και πρόσθεσε με χιούμορ: «Υστερόγραφο: Όχι, δεν μπορείς να μένεις ξύπνιος μέχρι τις 3 το πρωί παίζοντας βιντεοπαιχνίδια τώρα που είσαι 14 ετών. Καλή προσπάθεια»