ΚΟΣΜΟΣ

Μεγάλη Βρετανία: Σκυλιά επιτέθηκαν σε άνδρα σε σταθμό τρένου – Τρομακτικό βίντεο

Μεγάλη Βρετανία: Σκυλιά επιτέθηκαν σε άνδρα σε σταθμό τρένου – Τρομακτικό βίντεο
TWITTER.

Ο άνδρας σώθηκε στο «παρά πέντε» μετά την επίθεση που δέχθηκε από σκυλιά, σε σιδηροδρομικό σταθμό του Λονδίνου.

Τρομακτικά σκηνικά εκτυλίχθηκαν σε σιδηροδρομικό σταθμό του Λονδίνου, όταν ένας άνδρας δέχθηκε επίθεση από δύο μεγάλα σκυλιά και μάλιστα, παραλίγο να πέσει στις ράγες την ώρα που περνούσε το τρένο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στον σταθμό Stratford International. Tο ένα από τα δύο σκυλιά επιτέθηκε στον άντρα ενόσω εκείνος βρισκόταν στην άκρη της αποβάθρας. Ο άνδρας έπεσε κάτω, αλλά ευτυχώς δεν κατέληξε στις ράγες, εξέλιξη η οποία θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για τη ζωή του, καθώς το τρένο πέρασε από δίπλα του, μερικά δευτερόλεπτα αργότερα.

Σύμφωνα με παρευρισκόμενους, το σκυλί επιτέθηκε στον άνδρα όταν εκείνος πήρε το λουρί του από τη γυναίκα προκειμένου να τη βοηθήσει, καθώς εκείνη πάλευε να τα κρατήσει υπό έλεγχο. Η γυναίκα, όπως φαίνεται και στο βίντεο, δεν μπορεί να τα ελέγξει και έτσι, τρέχουν πάνω στον άντρα.

Η γυναίκα φώναζε: «Δώσε μου τον σκύλο», όσο ο άντρας προσπαθούσε να ξεφύγει από το πρώτο ζώο, πριν τον πλησιάσει το δεύτερο σκυλί. Τελικώς, η ιδιοκτήτρια των σκύλων κατάφερε να ελέγξει τα ζώα πριν η επίθεση λάβει τραγικές διαστάσεις.