ΚΟΣΜΟΣ

Mπράντλεϊ Κούπερ: Πήγε στο κόκκινο χαλί με την 6χρονη κόρη του και «τρέλανε» τις θαυμάστριες

Mπράντλεϊ Κούπερ: Πήγε στο κόκκινο χαλί με την 6χρονη κόρη του και «τρέλανε» τις θαυμάστριες

O Mπράντλεϊ Κούπερ δεν επέλεξε κάποια καλλονή για να τον συνοδεύσει στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Maestro» στο Λος Άντζελες. Αντιθέτως πόζαρε με την 6χρονη κόρη του Λέα και τα φλας των φωτογράφων πήραν φωτιά

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ περπάτησε στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της τελευταίας του ταινίας «Maestro» και πόζαρε με την αξιολάτρευτη εξάχρονη κόρη του, Λέα ντε Σεν, την οποία έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, το μοντέλο Ιρίνα Σάικ.

Ο Κούπερ εμφανίστηκε να χαμογελάει διάπλατα καθώς κρατούσε από το χέρι τη μικρή, ενώ πόζαραν για φωτογραφίες. Η Λέα ήταν ντυμένη με ένα animal print φόρεμα και αστραφτερές χρυσές φλατ μπαλαρίνες ενώ κρατούσε μια κόκκινη τσάντα. Όσο για τον πατέρα της, παρευρέθηκε στην εκδήλωση ντυμένος με σκούρο μπλε κοστούμι.

Το έργο του Netflix σε σκηνοθεσία Κούπερ θα είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα στις 20 Δεκεμβρίου. Ο ίδιος πρωταγωνιστεί επίσης στην ταινία, υποδυόμενος τον αείμνηστο Leonard Bernstein, διάσημο μαέστρο και συνθέτη του West Side Story, ενώ την αγαπημένη του υποδύεται η Κάρεϊ Μάλιγκαν.

«Το Maestro είναι μια ατρόμητη ιστορία αγάπης που εξιστορεί τη δια βίου σχέση μεταξύ του Leonard Bernstein και της συζύγου του Φελίτσια Μοντεαλέγκρε . Ένα ερωτικό γράμμα για τη ζωή και την τέχνη, το Maestro στον πυρήνα του είναι μια συναισθηματικά επική απεικόνιση της οικογένειας και της αγάπης», αναφέρει ένα επίσημο logline.

Ο Κούπερ καταφέρνει να εξισορροπήσει την πατρότητα με το φορτωμένο του «Είναι ο καλύτερος πατέρας για τη Λέα που θα μπορούσα να ονειρευτώ. Πάντα λειτουργεί, αλλά λειτουργεί πάντα γιατί το κάνουμε να λειτουργεί» είχε πει η 37χρονη Σάικ στο Elle για τον πρώην σύντροφό της.

Η πατρότητα έκανε τον Κούπερ να κοιτάξει τη ζωή με έναν νέο τρόπο, είπε ο ιδιος σε μια εμφάνισή του στο Amazon Music και στο podcast του Wondery's SmartLess. «Κάθε μεμονωμένο πράγμα υπερκαλύπτεται απόλυτα από το γεγονός ότι έγινα πατέρας ενός υπέροχου ανθρώπου», είπε.

Παλαιότερη φωτογραφία του ζεύγουςΑΡ

«Κάνεις ένα υπέροχο πράγμα ή μια σημαντική ανακάλυψη με ένα σενάριο, ή έχεις μια υπέροχη στιγμή σε αυτό το σετ ή σε μια αίθουσα μοντάζ...κάθε μέρα με το παιδί σου έχεις περίπου 40 από αυτές τις στιγμές, αυτό είναι το επίπεδο χαράς», πρόσθεσε ο Κούπερ . «Αυτό δεν είναι περιστροφικό, αυτή είναι απλώς η αλήθεια».

Από τότε που χώρισαν το 2019, ο Κούπερ και η Σάικ παραμένουν φίλοι και αφοσιωμένοι γονείς. «Διδάσκουμε στην κόρη μας ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είναι ευγενική με τους ανθρώπους. Κάθε φορά που τη στέλνουμε στο σχολείο, λέμε: Να θυμάσαι την καλοσύνη και την αγάπη», εξήγησε η Σάικ σε ένα δοκίμιο που γράφτηκε για το Harper's Bazaar, νωρίτερα φέτος.