ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Αποκάλυψαν την ευχετήρια κάρτα τους για το 2023

H Mέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι
H Mέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι
ΑΡ

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψαν τη φετινή εορταστική τους κάρτα, συνεχίζοντας μία παράδοση ετών

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ αποκάλυψαν την εορταστική κάρτα τους για το 2023, έναν εικονικό χαιρετισμό που εστάλη μέσω email εκ μέρους του οργανισμού τους Archewell. «Σας ευχόμαστε καλές γιορτές. Ευχαριστούμε για όλη την υποστήριξη το 2023!» γράφει η κάρτα. Συνδέεται επίσης με την ετήσια έκθεση των πεπραγμένων του Ιδρύματος του ζευγαριού, η οποία περιλαμβάνει ένα βίντεο που επισημαίνει μέρος της δουλειάς τους κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους.

Η Μέγκαν και ο Χάρι επέλεξαν μια φωτογραφία από την τελετή λήξης των Αγώνων Invictus 2023, που έλαβαν χώρα τον Σεπτέμβριο στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Το ζεύγος δείχνει λαμπερό για την περίσταση. Ο 39χρονος Χάρι ήταν ντυμένος με ένα μαύρο κοστούμι με ένα μαύρο πουκάμισο και η 42χρονη Μέγκαν φορούσε ένα πράσινο στράπλες φόρεμα με λεπτές λεπτομέρειες. Το ζευγάρι εμφανίζεται να ζητωκραυγάζει και να χειροκροτεί καθώς η ομάδα των ΗΠΑ ανέβαινε στη σκηνή και ακούγεται η επιτυχία του Bruce Springsteen "Born in the USA".

Η κάρτα κυκλοφόρησε λίγες ώρες αφότου ο Χάρι κέρδισε την αγωγή που είχε κάνει εναντίον του εκδότη της Daily Mirror για την παγίδευση του τηλεφώνου. Σε μια δήλωση μετά τη νίκη του, ο Χάρι είπε: «Μου είπαν ότι το αν σκοτώσεις δράκους θα καείς, αλλά υπό το πρίσμα της σημερινής νίκης και της σημασίας του να κάνεις ό,τι χρειάζεται για έναν ελεύθερο και ειλικρινή Τύπο, είναι ένα πολύτιμο τίμημα. Η αποστολή συνεχίζεται»

Η Μέγκαν και ο Χάρι «απολαμβάνουν» τις διακοπές με τα παιδιά τους, τον Πρίγκιπα Άρτσι, 4 ετών και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ, 2 ετών. Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο κόκκινο χαλί στην εκδήλωση Power of Women του Variety τον περασμένο μήνα στο Λος Άντζελες, η Μέγκαν ρωτήθηκε από έναν δημοσιογράφο για την αγαπημένη της γιορτινή παράδοση.

«Είναι μεγάλη απάντηση», απάντησε, σκεπτόμενη τα παιδιά της. «Τα παιδιά μας είναι ακόμη μικρά και απολαμβάνουμε κάθε στιγμή». Η κυκλοφορία της εορταστικής κάρτας έχει γίνει παράδοση για το ζευγάρι. Πέρυσι, το ζευγάρι επέλεξε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του από το Gala του Robert F. Kennedy Ripple of Hope Award στη Νέα Υόρκη για τον εποχιακό χαιρετισμό του.

«Σας ευχόμαστε μια χαρούμενη περίοδο διακοπών», ανέφερε η κάρτα του 2022. «Από την οικογένειά μας μέχρι τη δική σας, και εκ μέρους των ομάδων μας στο The Archewell Foundation, την Archewell Audio και την Archewell Productions, σας ευχόμαστε υγεία, ειρήνη και μια πολύ χαρούμενη νέα χρονιά.Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν, δούκας και δούκισσα του Σάσεξ».

Η Mέγκαν και ο Χάρι χρησιμοποίησαν την κάρτα διακοπών τους για το 2021 για να δείξουν την πρώτη δημόσια φωτογραφία της κόρης τους, η οποία γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2021. Τραβηγμένη από τον Aλέξι Λουμπομίρσκι, φωτογράφο του γάμου του, στο σπίτι του ζευγαριού στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, το στιγμιότυπο έδειχνε τον Χάρι να κρατάεθ τον Άρτσι ενώ η Μέγκαν σήκωνε τη Λίλι στον αέρα.

Το μήνυμα στην κάρτα έγραφε: «Φέτος, το 2021, καλωσορίσαμε την κόρη μας, Λίλιμπετ στον κόσμο. Ο Archie μας έκανε «μαμά» και «μπαμπά» και η Λίλι μας έκανε οικογένεια. Καθώς ανυπομονούμε για το 2022 , έχουμε κάνει δωρεές σε διάφορους οργανισμούς που τιμούν και προστατεύουν οικογένειες – από εκείνες που μετεγκαταστάθηκαν από το Αφγανιστάν έως αμερικανικές οικογένειες που χρειάζονται γονική άδεια μετ’ αποδοχών».

Το 2018, οι τότε νεόνυμφοι κυκλοφόρησαν την πρώτη τους χριστουγεννιάτικη κάρτα ως ζευγάρι με ένα στιγμιότυπο από τη βασιλική δεξίωση του γάμου τους στο Frogmore House.