ΚΟΣΜΟΣ

Κεντάλ Τζένερ: Τίτλοι τέλους στη σχέση της με τον Μπαντ Μπάνι

Η Κένταλ Τζένερ
Η Κένταλ Τζένερ
Ιnstagram

Η Κένταλ Τζένερ και ο Μπαντ Μπάνι χώρισαν μετά από λιγότερο από ένα χρόνο σχέσης

Η Κένταλ Τζένερ και ο Μπαντ Μπάνι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Πηγή αποκάλυψε στο PEOPLE ότι το μοντέλο και ο Πορτορικανός σούπερ σταρ δεν είναι πλέον ζευγάρι.

Οι δυο τους εθεάθησαν για τελευταία φορά μαζί στο πάρτι του Saturday Night Live τον Οκτώβριο, όταν ο Μπαντ Μπάνι ανέλαβε διπλό καθήκον ως οικοδεσπότης και μουσικός καλεσμένος στην εκπομπή. Ο γνωστός ράπερ, τραγουδιστής και fashion icon (του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Μπενίτο Μαρτίνες Οκάσιο) και η Τζένερ πυροδότησαν για πρώτη φορά φήμες τον Φεβρουάριο, όταν εθεάθησαν μαζί με τον Τζάστιν Μπίμπερ και τη σύζυγό του Χέιλι σε διπλό ραντεβού.

Εκείνη την εποχή, μια πηγή είπε στο PEOPLE ότι τους γνώρισαν φίλοι μετά τη μετεγκατάσταση του ράπερ στο Λος Άντζελες. «Η Kένταλ άρχισε πρόσφατα να κάνει παρέα μαζί του», είχαν δηλώσει οικείοι της. «Της αρέσει και διασκεδάζει». Το ειδύλλιό τους φούντωσε την άνοιξη, καθώς το ζευγάρι εθεάθη να κάνει ιππασία μαζί και να διασκεδάζουν μαζί στο φεστιβάλ Coachella.

Αφού απόλαυσαν κοινές διακοπές στο Αϊντάχο το καλοκαίρι, μια πηγή είπε στο PEOPLE: «Φαίνονται σίγουρα ερωτευμένοι και η σχέση τους είναι σοβαρή». Τον Σεπτέμβριο, το πρώην πλέον ζευγάρι έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη σειρά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Οι δυο τους έδειχναν κομψοί και χαλαροί καθώς κάθονταν ο ένας δίπλα στον άλλον για να παρακολουθήσουν την επίδειξη μόδας της Gucci για την άνοιξη/καλοκαίρι 2024.

Η ιδρυτής της 818 Tequila φαίνεται ότι πρόσθεσε την εκδήλωση με τον τραγουδιστή του χιτ «Tití Me Preguntó» στο πολυάσχολο πρόγραμμά της για την Εβδομάδα Μόδας, καθώς λίγες ώρες μετά την επίδειξη της Gucci, η ίδια περπάτησε στην πασαρέλα του Versace.

Αν και ο δημιουργός της επιτυχίας εξέφρασε ότι δεν ήθελε να «διευκρινίσει τίποτα» σχετικά με την ιδιωτική του ζωή στο τεύχος Οκτωβρίου του Vanity Fair, αποκάλυψε ότι υπάρχει κάποια στη ζωή του για την οποία προσπαθεί να βελτιώσει τα αγγλικά του. «Με μερικούς ανθρώπους, μιλάω αγγλικά, με κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους», είπε ο Μπαντ Μπάνι. «Με μία από αυτές, δεν μπορούσα να μιλήσω πριν».