ΚΟΣΜΟΣ

Tζένιφερ Λόπεζ: Αναπολεί τις διακοπές της στην Ιταλία - «Μου αρέσει να κοιτάζω ακίνητη τον ωκεανό»

H Tζένιφερ Λόπεζ
H Tζένιφερ Λόπεζ
ΑΡ

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε γιατί λατρεύει τις εξορμήσεις στην Ιταλία, παρά το γεγονός οτι δεν είναι κλασικός «τύπος διακοπών»

Η Τζένιφερ Λόπεζ ομολογεί πως «δεν είναι και πολύ τύπος των διακοπών», αλλά τα τελευταία καλοκαίρια στην Ιταλία της άλλαξαν γνώμη. «Όταν τελικά πέρασα κάνα-δυο καλοκαίρια στη σειρά στη νότια Ιταλία, τη λάτρεψα πραγματικά», είπε η 54χρονη Λόπεζ σε μια νέα συνέντευξη στο Travel + Leisure.

Η Λατίνα ποπ σταρ εξήγησε ότι η ζωή της είναι συνήθως «πάντα δουλειά, δουλειά, δουλειά», αλλά τα ταξίδια της στην Ιταλία της άλλαξαν τη νοοτροπία. «Έλεγα «Θεέ μου, είναι αυτό που μου έλειπε σε όλη μου τη ζωή», αστειεύτηκε. Αυτό που κάνει την τραγουδίστρια του «On the Floor» να επιστρέφει στην ευρωπαϊκή χώρα είναι η σχέση της με τη θάλασσα.

«Μου αρέσει να είμαι στο νερό, για να είμαι ειλικρινής. Νιώθω ότι το νερό είναι πραγματικά κάτι που με ηρεμεί. Μπορώ πραγματικά να κάθομαι ακίνητη και να κοιτάζω τον ωκεανό και τον ουρανό», είπε η ηθοποιός. «Μου αρέσει να βρίσκομαι ακριβώς εκεί στην ακτή, είναι όμορφο και να τρώω έξω και να απολαμβάνω τον καθαρό αέρα»

Η Λόπεζ συνέχισε να μοιράζεται ότι μπόρεσε να εκτιμήσει το ιταλικό περιβάλλον επειδή η δουλειά της την κρατά κυρίως σε κλειστό χώρο. «Νομίζω ότι επειδή είμαι πάντα μέσα στα στούντιο και τα σκηνικά, ηχογραφώ μέσα, το να είμαι έξω είναι είδος πολυτελείας για μένα», είπε στο περιοδικό

Η ποπ σταρ πρόσθεσε επίσης πόσο ξεχωριστό είναι για εκείνη να παίρνει τα δίδυμα παιδιά της, Μαξιμίλιαν «Μαξ» Ντέιβιντ και Εμ Μάριμπελ, 15 ετών σε αυτά τα διεθνή ταξίδια. Όταν ήταν τεσσάρων ετών, τους πήγε στη Σιγκαπούρη κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας Dance Again το 2012, είπε.

«Επέστρεψαν από εκείνο το ταξίδι λέγοντας: «Μπορούμε να επιστρέψουμε στη Σιγκαπούρη τον επόμενο χρόνο;» «Εκεί που κάποια σαν εμένα, που μεγάλωσα στο Μπρονξ, δεν είχε ποτέ τέτοια πράγματα», αποκάλυψε ο Λόπεζ. Η Λόπεζ μοιράζεται τα δίδυμα με τον πρώην σύζυγό της Μαρκ Άντονι.

Τα δίδυμα έχουν επίσης συνοδεύσει τη διάσημη μαμά της στα ταξίδια της στην Ιταλία, όπως και ο σύζυγός της, Μπεν Άφλεκ. Το λαμπερό ζεύγος ταξίδεψε σε όλη τη χώρα κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος τους τον Αύγουστο του 2022 και φωτογραφήθηκε κάνοντας βόλτες στους δρόμους του Μιλάνου και του Κόμο της Ιταλίας.

Η Λόπεζ και ο Άφλεκ αντάλλαξαν γαμήλιους όρκους τον Ιούλιο του 2022 στο Λας Βέγκας και στη συνέχεια γιόρτασαν τον γάμο τους στις 20 Αυγούστου 2023 στο σπίτι τους στο Ράισμπορο της Τζόρτζια. Το ζευγάρι βγήκε για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2002 και χώρισε το 2004 λόγω της πίεσης από τα μίντια.

Αναζωπύρωσαν τη σχέση τους σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα το 2021. «Είναι όμορφο που συνέβη με αυτόν τον τρόπο αυτή τη στιγμή στη ζωή μας όπου μπορούμε πραγματικά να εκτιμήσουμε και να γιορτάσουμε τον άλλο και να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον», έχει δηλώσει η Λόπεζ στο PEOPLE.