ΚΟΣΜΟΣ

Σελίν Ντιόν: Επιδεινώνεται η κατάσταση της υγείας της - Έχασε τον έλεγχο των μυών της

Σελίν Ντιόν: Επιδεινώνεται η κατάσταση της υγείας της - Έχασε τον έλεγχο των μυών της
AP

Λιγοστεύουν οι πιθανότητες να επιστρέψει η Σελίν Ντιόν στη μουσική σκηνή 

Συνεχίζει τη μάχη με την υγεία της η Σελίν Ντιόν η οποία έχει έρθει αντιμέτωπη με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου αλλά τα νέα δεν είναι θετικά για την κατάσταση της υγείας της. Η αδερφή της, Κλοντέτ, ανέφερε ότι η θρυλική τραγουδίστρια «έχει πλέον χάσει τον έλεγχο των μυών της».

Η νευρολογική διαταραχή με την οποία έχει διαγνωστεί η 55χρονη σταρ έχει αρχίσει να δείχνει τα «δόντια» της, αφού αν και η ίδια προσπαθεί πολύ δεν έχει τον έλεγχο των μυών της. «Αυτό που μου ραγίζει την καρδιά είναι ότι ήταν πάντα πειθαρχημένη» δήλωσε η Κλοντέτ στο 7 Jours και πρόσθεσε: «Είναι αλήθεια ότι και στα δικά μας όνειρα και στα δικά της ο στόχος είναι να επιστρέψει στη σκηνή. Με ποια ιδιότητα; Δεν ξέρω. Οι φωνητικές χορδές είναι μύες και η καρδιά είναι επίσης ένας μυς. Επειδή πρόκειται για μία στο εκατομμύριο περιπτώσεις, οι επιστήμονες δεν έχουν κάνει τόσο μεγάλη έρευνα, επειδή δεν επηρεάζει πολλούς ανθρώπους».

Μιλώντας στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της οικογένειας της Σελίν Ντιόν, το «Fondation Maman Dion», η Κλοντέτ δήλωσε: «Κάποιοι άνθρωποι έχουν χάσει την ελπίδα τους επειδή πρόκειται για μια ασθένεια που δεν είναι ευρέως γνωστή. Αν ξέρατε μόνο τον αριθμό των τηλεφωνημάτων που δέχεται το ίδρυμα για τη Σελίν... Οι άνθρωποι μας λένε ότι την αγαπούν και προσεύχονται γι' αυτήν. Παίρνει τόσα πολλά μηνύματα, δώρα και ευλογημένους σταυρούς».