ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ: Έγινε «κομπάρσος» σε διαφήμιση αλυσίδας καφέ - Ο ρόλος έκπληξη και η επένδυση

H Mέγκαν Μαρκλ
H Mέγκαν Μαρκλ
ΑΡ

Η Μέγκαν Μαρκλ πρωταγωνιστεί ως ασκούμενη που στοιβάζει κουτιά και φτιάχνει μπίρες σε μια περίεργη νέα διαφήμιση για εταιρεία καφέ 

Η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίζεται στο φόντο σε μια περίεργη διαφήμιση στο Instagram για μια εταιρεία καφέ στην οποία έχει αποκτήσει μετοχές. Η δούκισσα του Σάσεξ εμφανίζεται στην τελευταία διαφήμιση του Clevr Blends ως ασκούμενη που στοιβάζει κουτιά, φτιάχνει ζεστά ροφήματα και εργάζεται σε έναν υπολογιστή στο ψηφιακό τμήμα.

Στο τελευταίο κωμικό πλάνο, αποτυγχάνει να χτυπήσει με γροθιά άλλο μέλος της ομάδας καθώς φεύγει από την κάμερα, με αποτέλεσμα όλοι να ξεσπάσουν σε γέλια πριν τελειώσει το βίντεο. Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι έχει επενδύσει στην εταιρεία με ροφήματα βρώμης λάτε από το 2020 εμφανίζεται στη διαφήμιση, ενώ η διευθύνουσα σύμβουλος και συνιδρύτρια Χάνα Μεντόζα περπατά στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας και ευχαριστεί την ομάδα για τη σκληρή δουλειά της το 2023.

Η Clevr Blends δημοσίευσε το βίντεο στο Instagram με τη λεζάντα: «Είμαστε πολύ απασχολημένοι αυτή τη στιγμή! Έπρεπε να καλέσουμε ενισχύσεις. Πολύ ευγνώμονες για την απέραντη αγάπη και υποστήριξή σας φέτος. Σας ευχαριστούμε που μας βοηθήσατε να διατηρήσουμε το όνειρο που αγαπάει το latte ζωντανό και να ευδοκιμεί!»

Η 42χρονη Μαρκλ, επιβεβαίωσε τον Δεκέμβριο του 2020 ότι είχε επενδύσει ένα άγνωστο ποσό στην Clevr Brands, η οποία διαθέτει μια σειρά από latte που διατίθενται σε μορφή σκόνης. Και εκείνη την εποχή χρησιμοποίησε τις διασυνδέσεις της για να προωθήσει την εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2019, στέλνοντας ένα καλάθι με προϊόντα στη γειτόνισσά της Όπρα Ουίνφρεϊ, η οποία ανέβασε τα προϊόντα στο διαδίκτυο.

Ενώ η Δούκισσα επισκέφτηκε την εταιρεία, ανεβάζοντας ένα σύντομο βίντεο από το ταξίδι της στο Instagram νωρίτερα φέτος, το οποίο περιείχε πλάνα της να πίνει ένα ζεστό ρόφημα, έμεινε αρκετά σιωπηλή σχετικά με την επένδυση τα τελευταία τρία χρόνια. Προσφατα ανέβασε μία εξαιρετική κριτική πέντε αστέρων για τη σειρά της εταιρείας. Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της να αγκαλιάζει τη Μεντόζα, η πρώην ηθοποιός έγραψε: «Ένας από τους αγαπημένους μου τρόπους να ξεκινάω και να τελειώνω κάθε μέρα».

Η Clevr εδρεύει στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια. Η Mέγκαν τη γνώρισε προφανώς δοκιμάζοντας τον υγιεινό καφέ της το 2017 Σε μια δήλωση στο Fortune που επιβεβαιώνει την επένδυσή της δήλωνε: «Αυτή η επένδυση είναι για την υποστήριξη μιας παθιασμένης γυναίκας επιχειρηματία που δίνει προτεραιότητα στη δημιουργία κοινότητας παράλληλα με την επιχείρησή της.

Είμαι περήφανη που επενδύω στη δέσμευση της Χάνα να προμηθεύεται ηθικά συστατικά και να δημιουργεί ένα προϊόν που προσωπικά αγαπώ και έχει μια ολιστική προσέγγιση για την ευεξία. Πιστεύω σε αυτήν και πιστεύω στην παρέα της ».

Η υποστήριξη της Μέγκαν σηματοδότησε την πρώτη της δημόσια επένδυση από τότε που η ίδια και ο Χάρι εγκατέλειψαν τη βασιλική ζωή το 2020 για να ακολουθήσουν μια ιδιωτική ζωή και να αναζητήσουν «οικονομική ανεξαρτησία» από το Μπάκιγχαμ.