ΚΟΣΜΟΣ

Ισπανία: «Ροζ σκάνδαλο» στο παλάτι - Ζητάνε τεστ DNA από τις κόρες της βασίλισσας Λετίθια

Ισπανία: «Ροζ σκάνδαλο» στο παλάτι - Ζητάνε τεστ DNA από τις κόρες της βασίλισσας Λετίθια

Σε απόλυτο εφιάλτη έχει μετατραπεί η ζωή στο παλάτι της Μαδρίτης

Η αποκάλυψη πως η βασίλισσα Λετίθια διατηρούσε σχέση με τον κουνιάδο της Χάιμε ντελ Μπούργκο, πρώην σύζυγο της αδερφής της, έχει φέρει το απόλυτο... χάος καθώς ο ισπανικός λαός ζητά τεστ DNA στις κόρες της, εκ των οποίων η μια είναι διάδοχος του θρόνου!

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο είναι τέτοια η αναταραχή που ο κόσμος ζητά να γνωρίζει αν η πριγκίπισσα Λενόρ, που είναι η επόμενη στη διαδοχή, είναι κόρη του βασιλιά Φελίπε, όπως και η πριγκίπισσα Σοφία.

Την ίδια ώρα, από την πλευρά του το παλάτι δεν έχει αντιδράσει ούτε έχει προβεί σε δηλώσεις σχετικά με το σκάνδαλο που έχει προκύψει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τότε έσκασε το ροζ σκάνδαλο που τράνταξε την αξιοπιστία της βασιλικής οικογένειας, έχουν βγει διάφορες πληροφορίες σχετικά με τη διαρροή του ή το γεγονός ότι η ερωτική σχέση διατηρήθηκε κρυφή αφού η δημοσιογράφος Λετίθια Ορτίθ (τότε) παντρεύτηκε τον διάδοχο του ισπανικού θρόνου Φελίπε.

Ακόμη και ο Χάιμε ντελ Μπούργκο, ο οποίος φαίνεται να είναι η πέτρα του σκανδάλου με τον οποίο βασίλισσα Λετίθια απάτησε τον Φελίπε, αποκάλυψε το σκάνδαλο μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης καθώς όπως υποστήριξε «όλοι οι Ισπανοί έχουν το δικαίωμα να μάθουν την αλήθεια», κάτι που προκάλεσε σάλο αφού θα επιβεβαίωνε την απιστία.

Στη συνέχεια όμως ο ντελ Μπούργκο διέγραψε τόσο την ανάρτηση όσα και τον λογαριασμού του στο Χ όταν η ανάρτηση έγινε αντιληπτή από τα ισπανικά media.

Να σημειωθεί ότι ο Χάιμε ντελ Μπούργκ εμφανίζεται να έχει υποστηρίξει ότι ήταν έτοιμος να παντρευτεί την Λετίθια το 2004 και να της κάνει πρόταση γάμου αλλά σε εκείνο το ραντεβού η σημερινή βασίλισσα της Ισπανίας φέρεται να του είπε ότι είχε γνωρίσει έναν άνδρα (σ.σ. τον Φελίπε).

O Χάιμε ντελ Μπούργκ

Αν και οι φήμες οργιάζουν οι ισχυρισμοί του πρώην κουνιάδου της Λετίθια αντιμετωπίζονται με σκεπτικισμό από τον ισπανικό Τύπο αφού ο ίδιος στο παρελθόν έχει απειλήσει να αποκαλύψει υποτιθέμενα μυστικά της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας.

Ο 53χρονος σήμερα, ο οποίος ζει στην Ελβετία με τη σύζυγό του, τη δικηγόρο σουηδικής καταγωγής, Λουσία Ντίαζ Λίλεστρομ.