ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος στην Ισπανία: Η Λετίθια συνάντησε έναν άλλο άνδρα πριν από τη πρώτη νύχτα του γάμου της

Σάλος στην Ισπανία: Η Λετίθια συνάντησε έναν άλλο άνδρα πριν από τη πρώτη νύχτα του γάμου της
(Photo by Mark Cuthbert/UK Press via Getty Images)

Ένα βιβλίο για τα σκάνδαλα στο ισπανικό παλάτι που μπροστά του ωχριά ακόμα και η αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι 

Στο μάτι του κυκλώνα φαίνεται ότι βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η η ισπανική βασιλική οικογένεια.

Σύμφωνα με ένα βιβλίο για τη ζωή της 51χρονης βασίλισσας Λετίθια με τίτλο «Letizia & I: What Secrets is Queen Letizia hiding?» και το οποίο υπογράφει ο 91χρονος δημοσιογράφο Jaime Penafiel η σύζυγος του Ισπανού μονάρχη εκτός από το ότι διατηρούσε σχέση με τον πρώην κουνιάδο της έχει και άλλα μυστικά που δεν θέλει να βγουν στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με όσα γράφουν τα ισπανικά ΜΜΕ ο επιχειρηματίας Χάιμε ντελ Μπούργκ ισχυρίστηκε ότι η Λετίθια τους πρότεινε να χρησιμοποιήσουν παρένθετη μητέρα με έδρα το Λος Άντζελες για να αποκτήσουν το δικό τους βιολογικό παιδί και επέμεινε ότι το ζευγάρι έψαχνε να μετεγκατασταθεί στις ΗΠΑ πριν χωρίσουν.

Ωστόσο, η υποτιθέμενη σχέση της Λετίθια με τον ντελ Μπούργκ - ο οποίος αργότερα παντρεύτηκε τη μικρότερη αδερφή της Telma - δεν είναι η μόνη βόμβα στο βιβλίο.

Αλλού, ο συγγραφέας Jaime Penafiel ισχυρίζεται ότι ο έκπτωτος βασιλιάς Χουάν Κάρλος δεν ενέκρινε ποτέ την δημοσιογράφο για νύφη του και προέτρεψε τον γιο του να πάρει διαζύγιο.

O Χάιμε ντελ Μπούργκ.

Επιπλέον, το βιβλίο ισχυρίζεται ότι η βασίλισσα απάτησε τον πρώτο της σύζυγο σε πολλές περιπτώσεις και δεν ήταν σίγουρη για το αν θα έπρεπε να προχωρήσει με τον βασιλιά Φελίπε στην αρχή.

Εκτός από τον ισχυρισμό για παλαιότερη σχέση τους ο Χάιμε ντελ Μπούργκ ανέφερε στο βιβλίο η σημερινή βασίλισσα της Ισπανίας ζήτησε να τον συναντήσει ιδιωτικά το βράδυ πριν από τον γάμο της το 2004.

Το ζευγάρι λέγεται ότι συναντήθηκε στο εστιατόριο El Latigazo στη Μαδρίτη.

Αναφέρεται να είπε: «Όταν συναντηθήκαμε, με έπιασε από το χέρι και με ρώτησε γιατί δεν της είχα ζητήσει ποτέ να με παντρευτεί.

«Προφανώς δεν απάντησα. Την ενθάρρυνα όσο καλύτερα μπορούσα. Το τελευταίο πράγμα που μου είπε πριν αποχαιρετιστούμε ο ένας τον άλλον σε εκείνο το εστιατόριο ήταν μια παράκληση: «Μη με αφήσεις ποτέ».