ΚΟΣΜΟΣ

Καμίλα: Υποδέχθηκε στο Ουίνδσορ κοριτσάκι που δίνει μάχη με τον καρκίνο - «Είσαι τόσο γενναία»

H Kαμίλλα με την οικογένεια που υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα
H Kαμίλλα με την οικογένεια που υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα

Η Βασίλισσα Καμίλα υποδέχθηκε στο Κάστρο του Ουίνδσορ για απογευματινό τσάι ένα κοριτσάκι με όγκο στον εγκέφαλο

Ένα κοριτσάκι που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, κάνοντας χημειοθεραπεία προσκλήθηκε στο κάστρο του Ουίνδσορ για τσάι με τη βασίλισσα Καμίλα. Η Oλίβια Τέιλορ έχει όγκο στον εγκέφαλο που την άφησε τυφλή, αλλά όταν γνώρισε την Καμίλα πετάχτηκε και είπε «Γεια σου, Μεγαλειότατη!»

Η επτάχρονη δοκίμασε το πρώτο της φλιτζάνι τσάι στο πλαίσιο της επίσκεψής της στο Ουίνδσορ. Έλαβε πρόσκληση αφότου η Βασίλισσα έμαθε ότι είχε εμφανιστεί με μια χορωδία στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ως μέρος της προηχογραφημένης χριστουγεννιάτικης εκπομπής του παλατιού.

Η Oλίβια, μέλος της μουσικής χορωδίας Bexley, έδωσε στη Βασίλισσα μια γεύση κατά τη διάρκεια του τσαγιού τους μέσα στο White Drawing Room του Κάστρου Ουίνδσορ. Σηκώθηκε όρθια και τραγούδησε το «Ρούντολφ το Ελαφάκι» αποσπώντας ένα ζεστό χειροκρότημα.

Το αρκουδάκι της η «Κόρι» που της δόθηκε την εποχή της στέψης του Βασιλιά είχε τη δική του θέση στο τραπέζι. Συνοδεύει τη μικρή Ολίβια στα ραντεβού της στο νοσοκομείο και στο μαγνητικό τομογράφο, είπε η οικογένειά της. Η οικογένεια, από το Sidcup, στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, πόζαρε για μια φωτογραφία με τη βασίλισσα, προτού η Ολίβια και η τετράχρονη αδερφή της, Imogen, κάνουν μια υπόκλιση.

Στο τέλος της συνάντησης, η βασίλισσα αγκάλιασε και φίλησε τις αδερφές , τις αποχαιρέτησε και ζήτησε από τους γονείς της Oλίβια να την κρατήσουν ενήμερη για την πρόοδό της. Η βασίλισσα πρόσθεσε: «Ήταν ένα τόσο γενναίο κοριτσάκι, είμαι τόσο χαρούμενη που τη γνώρισα».

Η μαμά της Ολίβια, Λίζα περιέγραψε το White Drawing Room στην Olivia πριν φτάσει η βασίλισσα - όπου γυρίστηκε η σκηνή του Paddington Bear με την αείμνηστη Βασίλισσα Ελισάβετ, ως μέρος των εορτασμών για το πλατινένιο ιωβηλαίο. Μετά τη συνάντηση, η Oλίβια είπε ότι «λάτρεψε τη συνάντηση με τη βασίλισσα» και το απόγευμα ήταν «πραγματικά, πολύ καλό». Η κυρία Τέιλορ περιέγραψε τη συνάντηση με τη βασίλισσα ως «απολύτως καταπληκτική».