ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Εξάχρονο αγόρι επιβιβάστηκε σε λάθος πτήση - «Τρελάθηκε» από την αγωνία η γιαγιά του

Απίστευτη περιπέτεια έζησε ένας 6χρονος στις ΗΠΑ
Απίστευτη περιπέτεια έζησε ένας 6χρονος στις ΗΠΑ

Ένα εξάχρονο αγόρι επιβιβάστηκε σε λάθος αεροπλάνο την περασμένη εβδομάδα, με αποτέλεσμα οι διακοπές του να μοιάζουν περισσότερο με μια συνέχεια του «Home Alone» όπως έγραψε ο διεθνής Τύπος

Ένα εξάχρονο αγόρι μπήκε σε λάθος πτήση από τη Φιλαδέλφεια προς τη Φλόριντα. Η εταιρεία Spirit Airlines έστειλε το αγόρι στο Ορλάντο αντί για το Φορτ Μάγιερς με αποτέλεσμα η γιαγιά του να οδηγήσει 260 χιλιόμετρα για να το πάρει.

Η γιαγιά του περίμενε τον Κάσπερ στο Φορτ Μάγιερς της Φλόριντα, αλλά αντ' αυτού προσγειώθηκε στο Ορλάντο με αποτέλεσμα ο μικρός να θυμάται για πάντα την πρώτη του πτήση. Οι αποσκευές του έφτασαν στο διεθνές αεροδρόμιο της Νοτιοδυτικής Φλόριντα.

Ένα τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο μίλησε στη Μαρία Ράμος, γιαγιά του Κάσπερ, η οποία είπε ότι έλαβε μια κλήση από τον εγγονό της αφού προσγειώθηκε στο Ορλάντο. Οδήγησε πολλά χιλιόμετρα για να τον συναντήσει και η εταιρεία προσφέρθηκε να την αποζημιώσει.

«Θέλω να με καλέσουν», είπε η Ράμος στο WINK-TV. «Θέλω να ξέρω πώς ο εγγονός μου κατέληξε στο Ορλάντο. Πως εγινε αυτο; Τον κατέβασαν από το αεροπλάνο; Η αεροσυνοδός, αφού η μαμά του έδωσε τα χαρτιά, τον ​​άφησε να φύγει μόνος του; Πήδηξε μόνος του στο λάθος αεροπλάνο;»

Η Spirit Airlines ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι «παίρνουμε στα σοβαρά την ασφάλεια και την ευθύνη της μεταφοράς όλων των επιβατών μας και διεξάγουμε εσωτερική έρευνα. Ζητάμε συγγνώμη από την οικογένεια για αυτήν την εμπειρία.”