ΚΟΣΜΟΣ

Μόργκαν Φρίμαν: Ανησυχία για την υγεία του - «Είναι μια χαρά» λέει εκπρόσωπός του

Μόργκαν Φρίμαν: Ανησυχία για την υγεία του - «Είναι μια χαρά» λέει εκπρόσωπός του
Getty Images

Προβληματισμένοι οι θαυμαστές του Μόργκαν Φρίμαν με τα πρόσφατα βίντεο που δείχνουν τον ηθοποιό να δυσκολεύεται να περπατήσει μόνος του - 

Ανησυχία προκάλεσε στους θαυμαστές του Μόργκαν Φρίμαν πρόσφατο βίντεο στο οποίο ο ηθοποιός εμφανίζεται ασταθής, ενώ περπατά στη Νέα Υόρκη, φανερά αδυνατισμένος.

Στο βίντεο ο Φρίμαν φαίνεται να δυσκολεύεται να περπατήσει, ενώ χρειάζεται βοήθεια για να μπει σε SUV.

Ο εκπρόσωπος του βραβευμένου με Όσκαρ 86χρονου ηθοποιού πάντως διαβεβαίωσε ότι ο σταρ του Χόλιγουντ είναι μια χαρά και η υγεία του είναι σε καλή κατάσταση. «Ο Μόργκαν χαίρει άκρας υγείας», δήλωσε.

Το ατύχημα και το μαύρο γάντι

Ο Μόργκαν Φρίμαν έχει αντιμετωπίσει προκλήσεις με την υγεία του, συμπεριλαμβανομένης μίας μεταδοτικής μόλυνσης, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την προβολή της σειράς του στο Λονδίνο το περασμένο καλοκαίρι.

«Η υγεία του Μόργκαν έχει επιδεινωθεί, στο σημείο που μετά βίας περπατάει μόνος του και όταν το κάνει τα βήματά του είναι μετρημένα», δήλωσε πηγή στο National Enquirer.

«Είναι ξεκάθαρο ότι πονάει πολύ και όλοι ανησυχούν για την υγεία του», πρόσθεσε το ίδιο άτομο. «Ο Μόργκαν δεν είναι από εκείνους που παραπονιούνται. Το περνάει με έναν μορφασμό και ποτέ δεν ξεχνάει να χαιρετήσει τους θαυμαστές του».

«Υπάρχει φόβος ότι δεν θα αντέξει για πολύ. Είναι σε συνεχή ανησυχία, παγιδευμένος στο ίδιο του το σώμα. Πρέπει να είναι φριχτό για εκείνον».

Ο ηθοποιός, όπως αναφέρει η εφημερίδα Marca, πάσχει επίσης από ινομυαλγία, μία χρόνια πάθηση που προκαλεί πόνο, δυσκαμψία, κούραση και κατάθλιψη και εικάζεται ότι προκλήθηκε μετά από ένα σχεδόν θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα το 2008.

Το ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα παράλυση του αριστερού χεριού του Φρίμαν, γιαυτό χρειάστηκε να φοράει ένα μαύρο γάντι συμπίεσης, για να διατηρεί την κυκλοφορία του αίματος.

«Παρά το χειρουργείο για την αποκατάσταση της βλάβης στα νεύρα, του άφησε ένα άχρηστο αριστερό χέρι, μέσα σε ένα γάντι τον περισσότερο χρόνο, για να διασφαλιστεί ότι το αίμα δεν λιμνάζει εκεί».