ΚΟΣΜΟΣ

HΠΑ: Γιατί η Μελάνια Τραμπ απουσίαζε από την οικογενειακή Χριστουγεννιάτικη κάρτα

Η οικογενειακή φωτογραφία των Τραμπ
Η οικογενειακή φωτογραφία των Τραμπ

Η Μελάνια Τραμπ απουσίαζε φέτος από την εορταστική χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειάς της επειδή φρόντιζε την άρρωστη μητέρα της, αποκάλυψαν τα αμερικανοκά μέσα

Η Μελάνια Τραμπ απουσίαζε από την παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειάς της μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Μαρ-α-Λάγο και όπως ήταν αναμενόμενο οι φήμες οργίασαν.

Πηγή κοντά στους Τραμπ ωστόσο αποκάλυψε στην Page Six ότι η μαμά της πρώην πρώτης κυρίας, Αμαλία Κναβς, ήταν πολύ άρρωστη στο νοσοκομείο και η Μελάνια έσπευσε στο πλευρό της, απουσιάζοντας από το πάρτι όπου τραβήχτηκε η φωτογραφία. «Η Μελάνια ήταν πάντα πολύ αφοσιωμένη σε ολόκληρη την οικογένειά της», ανέφερε στο Fox News Digital πηγή από το περιβάλλον της.

«Δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πέρασε αυτά τα Χριστούγεννα με την άρρωστη μητέρα της».

Ενώ η πρώην πρώτη κυρία λείπει από τη φωτογραφία, σχεδόν όλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Τραμπ είναι παρόντα, με τον Ντόναλντ Τραμπ στο κέντρο της ομάδας, ανέφερε η Daily Mail. Ο 17χρονος γιος της Μελάνια Τραμπ, Μπάρον, στέκεται δίπλα στον πατέρα του στην ομαδική λήψη. Στο στιγμιότυπο εμφανίζονται επίσης η Ιβάνκα Τραμπ, ο Τζάρεντ Κούσνερ κάτι που είναι αξιοσημείωτο, δεδομένου ότι η μεγαλύτερη κόρη του πρώην προέδρου και ο σύζυγός της, πρώην ανώτεροι σύμβουλοι του Λευκού Οίκου, αποστασιοποιήθηκαν δημόσια από τον 45ο πρόεδρο μετά την ήττα του στις εκλογές του 2020 και την εξέγερση της 6ης Ιανουαρίου 2021 στο Καπιτώλιο .

Επιπλέον είναι Εβραίοι και δεν είναι γνωστό αν γιορτάζουν οι ίδιοι τα Χριστούγεννα. Η εμφάνιση του ζεύγους στη φωτογραφία θα μπορούσε να σηματοδοτήσει ότι επανέρχονται στην προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ, καθώς είναι φαβορί για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων εν όψει του 2024, παρόλο που δίνει μάχη με ποινικές κατηγορίες. Η φωτογραφία περιλαμβάνει επίσης την Τίφανι Τραμπ και τον σύζυγό της Μάικλ Μπούλος.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Page Six ανέφερε αποκλειστικά ότι η 53χρονη Μελάνια σκοπεύει να αυξήσει τις δημόσιες εμφανίσεις της για να στηρίξει τον 77χρονο σύζυγό της, ο οποίος θέλει να ξαναγίνει πρόεδρος. «Ο Τραμπ και η οικογένειά του είναι τόσο βέβαιοι οτι θα ξαναγίνει πρόεδρος που οι μυημένοι λένε ότι κατέληξε σε συμφωνία με τη Μελάνια για να αυξήσει τις κορυφαίες διπλωματικές εμφανίσεις το 2024», μας είπε μια πηγή.

«Η Μελάνια συνειδητοποιεί ότι είναι η ώρα της να ενταχθεί στις τάξεις των ιστορικών πρώτων κυριών και να αφήσει το στίγμα της στην ιστορία… Αισθάνεται καλύτερα προετοιμασμένη για τον πιθανό ρόλο της τη δεύτερη φορά», πρόσθεσε οικείος τους, σημειώνοντας ότι η οικογένεια του Ντόναλντ τον στηρίζει απαρέγκλιτα στη μάχη για το Οβάλ Γραφείο.