ΚΟΣΜΟΣ

Δανία: «Απαγωγή» – θρίλερ των δύο παιδιών πλούσιας κληρονόμου την ώρα που γιόρταζαν την Πρωτοχρονιά

Δανία: «Απαγωγή» – θρίλερ των δύο παιδιών πλούσιας κληρονόμου την ώρα που γιόρταζαν την Πρωτοχρονιά
mirror

Απήγαγαν τα παιδιά Γερμανίδας κληρονόμου - Τι κρύβεται από πίσω

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη Δανία όταν η διαμάχη για την κηδεμονία ανάμεσα σε μια Γερμανίδα κληρονόμο και τον πρώην σύζυγό της πήρε άλλη τροπή, όταν τα μικρότερα παιδιά τους απήχθησαν ενώ γιόρταζαν την Πρωτοχρονιά με τον πατέρα τους.

Τα δύο παιδιά της Κριστίνα Μπλοκ -η 13χρονη Κλάρα και ο 10χρονος Θίοντορ- παρακολουθούσαν τα πυροτεχνήματα με τον πατέρα τους Στέφαν Χένσελ, σε ένα καφέ στο Γκράβενσταϊν γύρω στις 12:15 τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν μια ομάδα ανδρών τους επιτέθηκε, ανέφερε σε δημοσίευμά της η Bild.

Οι άνδρες έριξαν κάτω τον Χένσελ και ανάγκασαν τα παιδιά να μπουν σε ένα αυτοκίνητο. Το Γκράβεσταϊν απέχει περίπου 10 μίλια από τα γερμανικά σύνορα και η αστυνομία έστειλε περιπολικά στα σύνορα αμέσως μετά την απαγωγή των παιδιών.

«Μας κάλεσαν για να αναφέρουν μια απαγωγή», δήλωσε εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής γερμανικής αστυνομίας στην Bild.

Η 49χρονη Μπλοκ είναι κόρη του Γερμανού επιχειρηματία Εουγκέν Μπλοκ, στον οποίο ανήκει η δημοφιλής αλυσίδα εστιατορίων Block House.

Το πρώην ζευγάρι μάχεται για την κηδεμονία των παιδιών από το καλοκαίρι του 2021, όταν ο Χένσελ φέρεται να κράτησε τα δύο παιδιά μαζί του στη Δανία έπειτα από μια επίσκεψη, ανέφερε η Bild.

Ωστόσο η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού, η 17χρονη Γιοχάνα, ζει με τον πατέρα της, ενώ η μεσαία κόρη, η Γκρέτα, 15 ετών, μένει στο Αμβούργο με την Μπλοκ.

Η απαγωγή μπορεί να συνδέεται με τη διαμάχη για την επιμέλεια, δήλωσε η δανική αστυνομία στην Bild. Πάντως ούτε η Μπλοκ ούτε η Χένσελ έχουν σχολιάσει δημόσια την απαγωγή.