ΚΟΣΜΟΣ

Τζέισον Μομόα: «Δεν έχω καν σπίτι, ζω στον δρόμο»

Τζέισον Μομόα: «Δεν έχω καν σπίτι, ζω στον δρόμο»

Αποκαλυπτικός ο πρωταγωνιστής του «Aquaman».

Στον δρόμο ζει ο Τζέισον Μομόα μετά το διαζύγιο από τη Λίσα Μπονέ. Ο πρωταγωνιστής του «Aquaman» ανέφερε ότι «δεν έχω καν σπίτι, ζω στον δρόμο».

Ο Μομόα διευθέτησε το διαζύγιό του με την Μπονέ τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, λίγο μετά την κατάθεση των νομικών εγγράφων. Τα έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του Page Six ανέφεραν ότι ο ηθοποιός και η 56χρονη είχαν καταλήξει σε συμφωνία σχετικά με τα συζυγικά τους δικαιώματα και την κοινή περιουσία. Σύμφωνα με την κατάθεση, η Μπονέ ζήτησε κοινή φυσική και νομική επιμέλεια των δύο παιδιών τους, της 16χρονης Λόλα και του 15χρονου Νακόα - Γουλφ.

Ο Τζέισον Μομόα αναφέρθηκε όμως και στη σειρά docuseries «On the Roam», η οποία παρακολουθεί τις συναντήσεις του με τεχνίτες, μουσικούς και αθλητές καθώς ταξιδεύει σε ολόκληρη την Αμερική. «Βρίσκομαι πάντα σε αυτά τα περίεργα μέρη», είπε, προσθέτοντας ότι οι θαυμαστές του μένουν έκπληκτοι όταν τον βλέπουν να εμφανίζεται σε μικρές πόλεις.

«Συμβαίνει συνέχεια. Λένε: "Τι στο διάολο κάνεις στα μέρη μας;"», συνέχισε. Ο Τζέισον Μομόα αποκάλυψε ακόμη ότι το επόμενο διάστημα θα πάει στη Νέα Ζηλανδία για να γυρίσει το «Minecraft».