ΚΟΣΜΟΣ

Σελένα Γκόμεζ: Υποδύεται τη θρυλική Λίντα Ρόνσταντ - Η φωτογραφία που αποκάλυψε

Σελένα Γκόμεζ: Υποδύεται τη θρυλική Λίντα Ρόνσταντ - Η φωτογραφία που αποκάλυψε

Η Σελένα Γκόμεζ έδωσε μια γεύση στους θαυμαστές της για το νέο της επαγγελματικό βήμα στη βιογραφική ταινία μέσω ενός στόρυ στο Instagram

Με ένα νέο βήμα στην καριέρα ξεκινά τη νέα χρονιά η Σελένα Γκόμεζ. Όπως αναφέρει το Variety, η Σελένα Γκόμεζ θα ερμηνεύσει τον ρόλο της Λίντα Ρόνσταντ σε βιογραφική ταινία για τη ζωή της θρυλικής τραγουδίστριας.

Η τραγουδίστρια της ποπ αλλά και πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς «Only Murders in the Building» έδωσε μια γεύση στους θαυμαστές της για το νέο της επαγγελματικό βήμα στη βιογραφική ταινία μέσω ενός στόρυ στο Instagram. Τις προηγούμενες ημέρες η Σελένα Γκόμεζ δημοσίευσε μια φωτογραφία των απομνημονευμάτων της Λίντα Ρόντσταντ «Simple Dreams».

Η μουσική ταινία που έχει βιογραφικό χαρακτήρα είναι ακόμα στο στάδιο της προπαραγωγής. Παραγωγοί είναι ο μάνατζερ της Λίντα Ρόνσταντ, Τζον Μπόιλαν και ο Τζέιμς Κιτς, ο οποίος είχε αναλάβει και την παραγωγή του ντοκιμαντέρ του 2019 «Linda Ronstadt: The Sound of My Voice».

Η Λίντα Ρόντσταντ με καταγωγή από το Μεξικό όπως και η Selina Gomez που θα την ενσαρκώσει, είναι θρυλική Αμερικανίδα τραγουδίστρια της κάντρι, ροκ εν ρολ και λάτιν μουσικής.