ΚΟΣΜΟΣ

Nτούα Λίπα: Oργιάζουν οι φήμες για το φλογερό της ειδύλλιο με τον Βρετανό ηθοποιό Κάλουμ Τέρνερ

Η Ντούα Λίπα
Η Ντούα Λίπα
ΑΡ

Η Ντούα Λίπα είναι ζευγάρι με τον Βρετανό ηθοποιό Κάλουμ Τέρνερ και όλα δείχνουν πως είναι «τρελοί» ο ένας για τον άλλο

Η Ντούα Λίπα βγαίνει με τον Βρετανό ηθοποιό και μοντέλο Κάλουμ Τέρνερ, καθώς το ζευγάρι εθεάθη σε τρυφερά στιγμιότυπα σε ένα πάρτι στο Beverly Hills για τη νέα σειρά του Στίβεν Σπίλμπεργκ «Masters Of The Air», σύμφωνα με τον ισχυρισμό.

Σε πλάνα που εξασφάλισε το TMZ, η 28χρονη σούπερ σταρ της ποπ εμφανίστηκε για λίγο να χορεύει αργά με τον 33χρονο ηθοποιό. «Είναι φρέσκο, αλλά είναι τρελοί ο ένας για τον άλλον», λέει στην Page Six ένας μυημένος, προσθέτοντας: «Ήταν στην πρεμιέρα για να τον υποστηρίξει».

Καθώς έφευγε από το πάρτι, ο ηθοποιός ρωτήθηκε αν ο ίδιος και η Ντούα Λίπα είναι ζευγάρι και αντί να το διαψεύσει, έριξε λάδι στη φωτιά μένοντας σιωπηλός, γράφει η Daily Mail. Η υπερπαραγωγή «Masters of the Air» των 9 επεισοδίων, θα φέρει στις οθόνες μας το ομώνυμο βιβλίο του Ντόναλντ Μίλερ με τον Όστιν Μπάτλερ στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

O Kάλουμ ΤέρνερΑΡ

Διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και διαθέτει ένα εντυπωσιακό καστ που περιλαμβάνει τον πρωταγωνιστή του Έλβις, Όστιν Μπάτλερ και τον Μπάρι Κέογκαν. Η Ντούα Λίπα δεν ασχολείται με τη σειρά, με αποτέλεσμα να φουντώσουν οι εικασίες για τη συμμετοχή της στο πάρτι της αυτή την εβδομάδα. Το λαμπερό πάρτι έγινε στο Avra, ένα πολυτελές μεσογειακό εστιατόριο με θαλασσινά στην περιοχή Golden Triangle του Beverly Hills.

Οι φήμες για το νέο φλογερό ειδύλλιο της ποπ σταρ φούντωσαν μετά τον χωρισμό της από τον Ελληνογάλλο σκηνοθέτη Ρομέν Γαβρά τον Δεκέμβριο «Η Ντούα και ο Ρομέν έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από ένα καλοκαίρι αγάπης», έγραψε η Sun. «Έχει παρωπίδες όταν πρόκειται για την καριέρα της και το ζευγάρι τελείωσε τη σχέση προτού τα πράγματα γίνουν άσχημα».

Η πηγή συνέχισε: «Ο Ρομέν θεώρησε ότι η Ντούα ήταν εργασιομανής, αλλά δεν σκοπεύει να επιβραδύνει για τίποτα και για κανέναν». Ο έρωτάς τους έγινε γνωστός τον περασμένο Μάρτιο, όταν εθεάθησαν να φιλιούνται στα παρασκήνια στο σόου του Yves Saint Laurent κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

Ο Κάλουμ συνδέθηκε για λίγο πέρυσι με το μοντέλο Mατίλντα Λόουτερ , εγγονή του 7ου κόμη του Λόνσντέιλ. Προηγουμένως είχε σχέση τέσσερα χρόνια με τη Βανέσα Κίρμπι, η οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή ως πριγκίπισσα Margaret στις δύο πρώτες σεζόν του The Crown. Στις αρχές του 2020 η Βανέσα και ο Κάλουμ είχαν χωρίσει επειδή το φορτωμένο τους πρόγραμμα είχε δημιουργήσει απόσταση μεταξύ τους.