ΚΟΣΜΟΣ

Μπραντ Πιτ: Η αμήχανη στιγμή της συνάντησης με τον πατέρα της Αντζελίνα Τζολί

Μπραντ Πιτ: Η αμήχανη στιγμή της συνάντησης με τον πατέρα της Αντζελίνα Τζολί

Ο Μπραντ Πιτ έτυχε να βρεθεί σε ίδιο χώρο με τον πατέρα και τον αδερφό της Αντζελίνα Τζολί, χωρίς όμως να έρθουν σε καμία επαφή

Καθόλου καλό δεν φαίνεται πως είναι το κλίμα ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί, αφού το μόνο που συνδέει πια τους δύο αστέρες του Χόλιγουντ είναι τα δικαστήρια και η επιμέλεια των παιδιών τους.

Όπως ανέφεραν σε δημοσίευματά τους η Marca και η Daily Mail, ο Μπραντ Πιτ έτυχε να βρεθεί σε ίδιο χώρο με τον πατέρα και τον αδερφό της Αντζελίνα Τζολί, χωρίς όμως να έρθουν σε καμία επαφή. Πιο συγκεκριμένα, ο Μπραντ Πιτ πήγε στα εγκαίνια της γκαλερί Gagosian στο Μπέβερλι Χιλς με τη σύντροφό του, Ινές ντε Ραμόν.

Σύμφωνα με τη Marca, υπήρχε αυτόπτης μάρτυρας που υποστήριξε το πόσο άβολο ήταν το κλίμα για τον Μπραντ Πιτ και την οικογένεια της Αντζελίνα Τζολί, με δεδομένη και τη χωρητικότητα της γκαλερί. «Πολλοί άνθρωποι παρατήρησαν πόσο άβολο ήταν το γεγονός ότι ο Μπραντ βρισκόταν στο ίδιο δωμάτιο με την οικογένεια της Αντζελίνα και δεν είναι μεγάλος χώρος», ανέφερε ο μάρτυρας.

Μαζί με την ντε Ραμόν, ο Μπραντ Πιτ φέρεται να αναγνώρισε τον πατέρα της Τζολί, Γιον Βόιτ, και τον αδελφό της, Τζέιμς Χέβεν. Ο αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι ο Τζέιμς ήταν φιλικός και αναγνώρισε τον ηθοποιό, αλλά δεν μίλησαν καθόλου ο ένας στον άλλο. Τους είδαν να στέκονται χώρια κατά το μεγαλύτερο μέρος της εκδήλωσης, μιλώντας με άλλους.