ΚΟΣΜΟΣ

No Doubt: Το θρυλικό συγκρότημα της δεκαετίας του 90 ξανά μαζί στη σκηνή - Η εμφάνιση έκπληξη

No Doubt: Το θρυλικό συγκρότημα της δεκαετίας του 90 ξανά μαζί στη σκηνή - Η εμφάνιση έκπληξη
(Photo by Michael Tran/FilmMagic)

Η Γκουέν Στεφάνι και πάλι στην σκηνή με τους «No Doubt»

Είναι γεγονός. Το θρυλικό συγκρότημα των '90s «No Doubt» θα επανενωθεί για το μουσικό φεστιβάλ Coachella.

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ ανακοίνωσαν τη σύνθεση των ερμηνευτών για φέτος.

Η Lana Del Rey, ο Tyler, ο Creator και η Doja Cat θα είναι οι βασικοί τραγουδιστές της ετήσιας εκδήλωσης, η οποία περιλαμβάνει επίσης την επανένωση των No Doubt.

Οι δημιουργοί του «Don't Speak» μοιράστηκαν ένα διασκεδαστικό βίντεο στο Instagram για να γιορτάσουν και να αστειευτούν με την επιστροφή τους στη σκηνή περισσότερα από 30 χρόνια μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους άλμπουμ.

Το κλιπ ξεκίνησε με την τραγουδίστρια Γκουέν Στεφάνι να στέκεται μπροστά από φωτογραφίες σε ένα καρέ όπως είπε, λέγοντας ότι ήταν «το αυθεντικό έργο τέχνης της Beacon Street Collection», το στούντιο άλμπουμ του ροκ συγκροτήματος το 1995.

Αφού σημείωσε πώς το έργο τέχνης της έφερε «τόσες πολλές αναμνήσεις», αποφάσισε να στείλει μήνυμα στο μέλος του γκρουπ και μπασίστα Tony Kanal. Η Στεφάνι είπε ότι της έλειπαν τα άλλα μέλη του συγκροτήματος, έτσι αυτή και ο Kanal, κατέληξαν σε μια συνομιλία μέσω βίντεο με τον κιθαρίστα Tom Dumont και τον ντράμερ Adrian Young.

"Τι κάνουμε? Γιατί δεν κάνουμε παρέα;» ρώτησε η τραγουδίστρια του «Hollaback Girl» τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος οι οποίοι συμφώνησαν να κάνουν... παρέα για μια παράσταση.

Οι No Doubt επανενώθηκαν τελευταία φορά το 2012 για να κυκλοφορήσουν το έκτο άλμπουμ τους Push and Shove και εμφανίστηκαν για τελευταία φορά ζωντανά μαζί το 2015.

Σε μια συνέντευξη τον Δεκέμβριο του 2022 στην Wall Street Journal, η Γκουέν Στεφάνι είπε ότι θα ήταν ανοιχτή στην προοπτική να επιστρέψει με το συγκρότημα της.