ΚΟΣΜΟΣ

Μελάνια Tραμπ: Απαρηγόρητη στην κηδεία της μητέρας της - «Ακτίνα φωτός στις πιο σκοτεινές μέρες»

H oικογένεια Τραμπ αποχαιρέτισε την μητέρα της Μελάνια
H oικογένεια Τραμπ αποχαιρέτισε την μητέρα της Μελάνια
ΑΡ

Ο Ντόναλντ Τραμπ βρέθηκε στο πλευρό της σύζυγου του Μελάνια στο πένθος για τη μητέρα της, Αμαλία Κναβς, σε μια ιδιωτική κηδεία στη Φλόριντα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έσπευσε στο πλευρό της συζύγου του Μελάνια που αποχαιρέτησε τη μητέρα της, Αμαλία Κναβς, σε μια ιδιωτική κηδεία στη Φλόριντα. Η πρώην πρώτη κυρία ανακοίνωσε τον θάνατο της μητέρας της σε ηλικία 78 ετών στις αρχές του μήνα.

Συγκινημένη, η Μελάνια έπλεξε το εγκώμιό της στην κηδεία, ενθυμούμενη τη μητέρα της ως «μια ακτίνα φωτός στις πιο σκοτεινές μέρες». Ο Τραμπ έχασε μία συνεδρίαση στη δίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση στη Νέα Υόρκη για να παραστεί στην κηδεία, αφού ο δικαστής αρνήθηκε να αναβάλει τη διαδικασία για μία ημέρα.

«Όταν εμφανιζόταν, ο κόσμος φαινόταν να φωτίζεται από λάμψη και χαρά», είπε η κ. Τραμπ κατά τη διάρκεια της δοξολογίας. «Ο δεσμός μας ήταν άθραυστος». Η Aμαλία Κναβς και ο σύζυγός της, Βίκτωρ έγιναν πολίτες των ΗΠΑ το 2018 αφού έζησαν στις ΗΠΑ με πράσινες κάρτες που χορηγούσε η κόρη τους. Κατάφεραν να επωφεληθούν από τη διαδικασία έκδοσης βίζας για την οικογενειακή επανένωση που ο τότε πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είχε χλευάσει ως «αλυσιδωτή μετανάστευση» που θα έπρεπε να καταργηθεί.

Είχε εργαστεί σε ένα εργοστάσιο κλωστοϋφαντουργίας στην πόλη Σέβνιτσα της Σλοβενίας, ενώ ο Βίκτωρ ήταν πωλητής αυτοκινήτων. Η κυρία Τραμπ παρακολούθησε μαθήματα στο γυμνάσιο της πρωτεύουσας Λιουμπλιάνα, περίπου μία ώρα με το αυτοκίνητο. Γνώρισε τον Ντόναλντ Τραμπ το 1998 ενώ εργαζόταν ως μοντέλο. Απέκτησαν μαζί ένα γιο, τον Μπάρον το 2006- την ίδια χρονιά που έγινε πολίτης των ΗΠΑ.