ΚΟΣΜΟΣ

Elle Macpherson: Πώς διατηρείται νέα - Τα μυστικά ομορφιάς της

Elle Macpherson
Instagram

Το σούπερμοντελ από την Αυστραλία που θα κλείσει τα 60 της χρόνια στις 29 Μαρτίου, ανέφερε ότι δεν δυσκολεύεται να διατηρήσει την εμβληματική της φιγούρα από τότε που επικέντρωσε τη ζωή της γύρω από την «ευεξία»

Η Ελ Μακφέρσον (Elle Macpherson), γνωστή και ως «The Body», δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι η «πίεση» αυτού του τίτλου έχει πλέον μειωθεί για την ίδια.

Το σούπερμοντελ από την Αυστραλία που θα κλείσει τα 60 της χρόνια στις 29 Μαρτίου, ανέφερε ότι δεν δυσκολεύεται να διατηρήσει την εμβληματική της φιγούρα από τότε που επικέντρωσε τη ζωή της γύρω από την «ευεξία».

Μιλώντας στους παρουσιαστές της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής «Sunrise», Νάταλι Μπαρ και Ματ Ντόραν τόνισε ότι το «μυστικό» πίσω από τη νεανική της εμφάνιση και την υπέροχη σιλουέτα της είναι «η αγάπη, το γέλιο, το νερό και ο ήλιος».

Στην ερώτηση πόση "πίεση" έχει αντέξει για να ανταποκριθεί στο προσωνύμιο "The Body" όλα αυτά τα χρόνια η σταρ είπε: «Λοιπόν, λιγότερη πίεση από τότε που φροντίζω τον εαυτό μου. Είναι πολύ πιο δύσκολο αν δεν ζεις έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Νομίζω ότι το όραμά μου για την υγεία έχει εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου. Έχει γίνει πιο φυσικό. Είναι μέρος του τρόπου ζωής μου» ανέφερε η μητέρα δύο παιδιών και αποκάλυψε ότι το να περιβάλλει τον εαυτό της με «αγάπη, γέλιο, νερό και ήλιο», κάνει «πολύ πιο εύκολο» το να διατηρήσει την νεανική της εμφάνισή.

Ωστόσο, το γνωστό σούπερ μόντελ δήλωσε στον παρουσιαστή Ματ Ντόραν ότι με αφορμή τα γενέθλιά της «θα φάει λίγη από την αγαπημένη της τούρτα γενεθλίων από παντεσπάνι και κρέμα».