ΚΟΣΜΟΣ

Χάιντι Κλουμ: Κυκλοφορεί τόπλες μέσα στο σπίτι - Ο «πανικός» των παιδιών της όταν φέρνουν φίλους

H Xάιντι Κλουμ
H Xάιντι Κλουμ
ΑΡ

Η Χάιντι Κλουμ μίλησε για τη συνήθειά της να κυκλοφορεί γυμνή και την κάπως... αμήχανη σύσταση που της κάνουν τα παιδιά της κάθε φορά που φέρνουν φίλους τους στο σπίτι

Η Χάιντι Κλουμ δεν είναι μεγάλη φαν... του να φοράει ρούχα όταν είναι στο σπίτι, θέλει να νιώθει άνετα και να ντύνεται μάλλον όσο πιο λίγο γίνεται. Στο νέο επεισόδιο του «Call Her Daddy» το 50χρονο μοντέλο από τη Γερμανία, μίλησε μεταξύ άλλων με τον οικοδεσπότη Aλεξ Κούπερ για τις παραλίες γυμνιστών, προσθέτοντας ότι προσπαθεί να επεκτείνει αυτή την ελεύθερη νοοτροπία όταν είναι στο σπίτι.

«Εννοώ, προσπαθώ να είμαι έτσι με τα παιδιά μου. Προφανώς, όταν ξέρεις, κανείς δεν είναι εκεί. Είμαι έτσι και στον κήπο μου ξέρεις, είμαι τόπλες», είπε η Κλουμ. «Και τα παιδιά έρχονται και μου λένε, "Ξέρεις μαμά έρχεται ο φίλος μου, βάλε το μπλουζάκι σου." Και λέω, "Πότε δεν φόρεσα μπλουζάκι όταν ερχόταν ο φίλος σου; Φυσικά και θα φορέσω»

«Αλλά πάντα ανησυχούν. "Μαμά, λίγη προειδοποίηση για το τι θα συμβεί εδώ." Και λέω "Μην ανησυχείς". Επίσης, δεν θέλω να φέρω κανέναν σε δύσκολη θέση απλά για να τον φέρω σε δύσκολη θέση, απλά δεν μου αρέσουν οι γραμμές μαυρίσματος».

Ο Κούπερ κάλεσε επίσης την ίδια την κόρη της Κλουμ, Λένι, για να τη ρωτήσει για τις χειρότερες συνήθειες της μαμάς της, κάτι που έκανε τη 19χρονη να απαντήσει πώς η μαμά της κυκλοροφορούσε πράγματι πολύ συχνά γυμνή, όταν μεγάλωνε.

«Έκανα πάρτι γενεθλίων στο σπίτι. Ή καλούσα φίλους ή το αγόρι μου. Και η μαμά έκανε ηλιοθεραπεία τόπλες δίπλα στην πισίνα», λέει η Λένι. «Και θυμάμαι ότι ντρεπόμουν τόσο πολύ, σχεδόν φοβόμουν, γιατί συνήθως στις οικογένειες των φίλων μου, δεν έβλεπα ποτέ τις μαμάδες τους να μαυρίζουν γυμνές στο πισίνα. Αλλά νόμιζα ότι ήταν φυσιολογικό. Και οι φίλοι το θεωρούσαν πάντα περίεργο, αλλά ήταν τόσο φυσιολογικό στην οικογένειά μας»

Η Κλουμ έχει τέσσερα παιδιά της - τη Λένι, τον Χένρι, 18 ετών, τον Γιόχαν, 16 και τη Λου 13 ετών με τον πρώην σύζυγό της, Seal. Την περασμένη εβδομάδα, βγήκε με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της και μοιράστηκε σκηνές από ένα δείπνο στη Νέα Υόρκη.

Πρόσφατα ανέβασε επίσης μια φωτογραφία και με τα τέσσερα παιδιά και τον σύζυγό της, Tομ Κάουλιτζ, σε μια χαλαρή στιγμή στο σπίτι. Στο στιγμιότυπο, το τοπ μόντελ έβαλε το χέρι της γύρω από τη Λένι, η οποία ήταν ξαπλωμένη στην αγκαλιά της. Η Λου αγκάλιασε την Κλουμ, με τη Λένι να τυλίγει τα χέρια της γύρω από τα γόνατα της αδερφής της. Ο Γιόχαν και ο Χένρι κάθισαν δίπλα στον Kάουλιτζ, ο οποίος ήταν ο μόνος που χαμογελούσε και κοιτούσε την κάμερα. «Αγάπη», έγραψε η Κλουμ στη λεζάντα της ανάρτησης.