ΚΟΣΜΟΣ

Μεγάλη Βρετανία: Επίθεση αγνώστου με καυστική ουσία στο νότιο Λονδίνο – Εννέα τραυματίες

Μεγάλη Βρετανία: Επίθεση αγνώστου με καυστική ουσία στο νότιο Λονδίνο – Εννέα τραυματίες
AP.

Προς το παρόν, οι αρχές δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια σύλληψη, ύστερα από επίθεση αγνώστου με καυστική ουσία στο νότιο Λονδίνο.

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε εχθές αργά το απόγευμα (31/01) στο Κλάπαμ του νότιου Λονδίνου, ύστερα από επίθεση αγνώστου με «καυστική ουσία». Από το περιστατικό τραυματίσθηκαν εννέα άνθρωποι, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά, σύμφωνα με τη Μητροπολιτική Αστυνομία.

«Τρία θύματα, μία γυναίκα και τα δύο μικρά παιδιά της, διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο για νοσηλεία. Άλλοι τρεις άνθρωποι –όλοι ενήλικες– μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα, όπως και τρεις αστυνομικοί με ελαφρά τραύματα. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει συλλήψεις», σύμφωνα με την αστυνομία.

«Η Πυροσβεστική εκλήθη απόψε για συμβάν με χημικά στην Λεωφόρο Λέσαρ στο Κλάπαμ. Τα πληρώματα χρησιμοποίησαν ειδικό εξοπλισμό για να εντοπίσουν καυστική ουσία, η οποία πιστεύεται ότι χρησιμοποιήθηκε στο συμβάν», ανέφερε το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου σε ανακοίνωση που έστειλε με e–mail στο πρακτορείο Reuters.