ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ: Η πρώτη εμφάνισή της μετά την αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας του Καρόλου

Μέγκαν Μαρκλ: Η πρώτη εμφάνισή της μετά την αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας του Καρόλου
Daily Mail / "X"

Οι κάμερες «τσάκωσαν» τη Μέγκαν Μαρκλ λίγες ημέρες αφότου έγινε γνωστό ότι ο Βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο

Για πρώτη φορά έκανε δημόσια εμφάνιση η Μέγκαν Μαρκλ από τότε που ο Βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο και ο πρίγκιπας Χάρι έφυγε εσπευσμένα για Λονδίνο προκειμένου να δει τον πατέρα του.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα η δούκισσα του Σάσεξ ήταν χαμογελαστή μέσα στο τζιπ που οδηγούσε και εθεάθη, κοντά στο σπίτι της στο Μοντεσίτο των ΗΠΑ. Φορούσε ένα καπέλο του μπέιζμπολ γυαλιά ενώ έπινε τον καφέ της, ενώ οδηγούσε.

Πρίγκιπας Χάρι: Ήρθε, είδε και απήλθε - Γιατί επιστρέφει εσπευσμένα στο Λος Άντζελες

Μπορεί να διέσχισε περισσότερα από 5.000 μίλια χθες για να φθάσει από το σπίτι του στην Καλιφόρνια στο Λονδίνο και να συναντήσει τον καρκινοπαθή πατέρα του, Βασιλιά Κάρολο όμως η επίσκεψη του δεν διήρκεσε πολύ.

Ο λόγος για τον αποστάτη των ανακτόρων, πρίγκιπα Χάρι ο οποίος επισκέφθηκε την γενέτηρά του για να δει τον βασιλιά Κάρολο σε μια συνάντηση η οποία διήρκεσε λίγο περισσότερο από μισή ώρα και ήταν η πρώτη ανάμεσα σε πατέρα και γιο εδώ και 16 μήνες.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Daily Mail, ο αναπληρωματικός του Μπάκιγχαμ πετάει ήδη για το Λος Άντζελες και δεν παρέμεινε στο Ηνωμένο Βασίλειο όπως αναμενόταν.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Χάρι πρόκειται να ταξιδέψει με τη Μέγκαν στον Καναδά την επόμενη εβδομάδα για μια εκδήλωση για τον εορτασμό ενός έτους μέχρι τους Αγώνες Invictus στο Βανκούβερ.

Η σύντομη επίσκεψη στο Λονδίνο

Ο 39χρονος Δούκας του Σάσεξ προσγειώθηκε στο Χίθροου την ώρα του μεσημεριανού γεύματος μετά από μια ολονύχτικα πτήση διάρκειας δέκα και πλέον ωρών. Έφτασε εσπευσμένα στο Λονδίνο, ενώ ο 75χρονος Κάρολος, καθυστέρησε μια προγραμματισμένη πτήση με ελικόπτερο στο Σάντριγχαμ για να συναντηθούν.

Σε μια ασυνήθιστη κίνηση, ο Κάρολος κράτησε το ελικόπτερο του σε αναμονή για να μπορέσει να υποδεχθεί προσωπικά τον Χάρι στο σπίτι του στο Λονδίνο, το Clarence House. Ένας φίλος που είδε το μονάρχη είπε: «Αν δεν ήξερες ότι υπήρχε κάτι κακό , δεν θα το καταλάβαινες». Μια άλλη πηγή του Παλατιού είπε ότι ο Βασιλιάς ήταν «στη συνήθη καλή του φόρμα, απλώς απογοητευμένος που η κατάστασή του επηρέασε όχι μόνο τα δικά του σχέδια αλλά και τους άλλους»

Ο Βασιλιάς πήρε μια «σημαντική» απόφαση να καθυστερήσει τα ταξιδιωτικά του σχέδια μετά τη χειρονομία του γιου του να κάνει το διατλαντικό ταξίδι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Η συνάντησή τους πιστεύεται ότι διήρκεσε λίγο περισσότερο από μισή ώρα, με τον Χάρι και τη συνοδεία του να εγκαταλείπουν τον οίκο Clarence περίπου 45 λεπτά μετά την άφιξή τους.