ΚΟΣΜΟΣ

Μπρους Γουίλις: Η τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε η σύζυγός του - «Η αγάπη είναι όμορφο πράγμα»

O Μπρους Γουίλις με την σύζυγό του
O Μπρους Γουίλις με την σύζυγό του
ΑΡ

Η Έμα Χέμινγκ Γουίλις ανέβασε μία φωτογραφία με τον σύζυγό της Μπρους Γουίλις για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: «Η αγάπη είναι ένα όμορφο πράγμα» έγραψε

Η Έμμα Χέμινγκ Γουίλις γιόρτασε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον σύζυγό της Μπρους Γουίλις, o oποίος διαγνώστηκε πέρυσι με μετωποκροταφική άνοια. Η 45χρονη σύζυγος του ηθοποιού, μοιράστηκε μια φωτογραφία της ίδιας και του 68χρονου Γουίλις , στους καταρράκτες του Νιαγάρα στο Οντάριο του Καναδά, στο Instagram. Η φωτογραφία δείχνει έναν χαμογελαστό Μπρους να αγκαλιάζει την Έμμα σε μία φωτογραφία με φόντο τους χιονισμένους καταρράκτες.

«Η αγάπη είναι ένα όμορφο πράγμα. Έύχομαι σε όλους Καλή Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου», έγραψε η Έμμα στη λεζάντα. Απαντώντας σε έναν ακόλουθο που ρώτησε αν η φωτογραφία τραβήχτηκε στην καναδική πλευρά των Καταρρακτών του Νιαγάρα ή στα σύνορα των ΗΠΑ, η Έμμα πρόσθεσε σε ένα σχόλιο ότι η φωτογραφία είναι τουλάχιστον 10 ετών.

«Ναι! Πριν από πολλά πολλά χρόνια! Νομίζω ότι ήταν το 2010» έγραψε για το ταξίδι του ζευγαριού. Σε άλλο σχόλιο, επιβεβαίωσε ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε τον Μάρτιο του 2010, ένα χρόνο μετά τον γάμο τους ζευγαριού στις νήσους Τέρκς και Κάϊκος στις 21 Μαρτίου του 2009.


Η Έμμα και ο Μπρους συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2007, χρόνια μετά τον χωρισμό του ηθοποιού από την Μπρουκ Μπερνς. Στο παρελθόν ήταν παντρεμένος με την Ντέμι Μουρ με την οποία ο ίδιος και η νέα του σύζυγος διατηρούν άριστες σχέσεις. Το ζεύγος έκανε μια από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις του μαζί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance τον Ιανουάριο του 2008.

Απέκτησαν μαζί δύο κόρες, την Έβελιν, 9 και τη Μέιμπελ, 11 ετών, εκτός από τις τρεις ενήλικες κόρες που έχει ο Μπρους με την Ντέμι Μουρ: τη Ράμερ Γκλεν, 35 ετών. την Σκάουτ ΛαΡου, 32, και την Ταλούλα Μπελ, 30 ετών.


Η Έμμα μοιράζεται συχνά παλιότερες φωτογραφίες και αναμνήσεις με τον Μπρους για να τιμήσει γενέθλια, επετείους και άλλες ειδικές περιστάσεις. Την 1η Φεβρουαρίου, μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα από την ίδια και τον Μπρους που έγραφε ότι τραβήχτηκαν στα 60ά γενέθλια του σταρ το 2015.

Το ζευγάρι γιόρτασε 16 χρόνια από τότε που άρχισαν να βγαίνουν για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο. Η Έμμα μοιράστηκε φωτογραφίες της και του Μπρους που ποζάρουν σε ένα ηλιόλουστο φόντο εκείνη την ώρα για να τιμήσει την περίσταση. «16 χρόνια με αυτόν τον ξεχωριστό άντρα», έγραψε τότε. «Η αγάπη και η λατρεία μου γι' αυτόν μόνο μεγαλώνει»

Ο Μπρους Γουίλις διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια (FTD), όπως ανακοίνωσε τον Μάρτιο του 2022 η οικογένειά του, μία πάθηση που επηρεάζει τον εγκέφαλο και προκαλεί δυσκολία στη γλώσσα και την ομιλία, με αποτέλεσμα να αποσυρθεί από την υποκριτική. Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ντέμι Μουρ είχε πει οτι έμαθε να «δέχεται τη χαρά και την αγάπη» για το ποιος είναι τώρα ο Μπρους, αντί να θρηνεί για το πώς η κατάστασή του τον άλλαξε.