ΚΟΣΜΟΣ

Μπιγιονσέ: Ευχήθηκε στους απανταχού ερωτευμένους με ένα μαύρο, διάφανο φόρεμα

H Mπιγιονσέ
H Mπιγιονσέ
ΑΡ

Με μία άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η Μπιγιονσέ ευχήθηκε με τον δικό της μοναδικό τρόπο στους εορτάζοντες

Η Μπιγιονσέ ευχήθηκε στους θαυμαστές της για την «Ημέρα των Ερωτευμένων» ανεβάζοντας στο Instagram ένα βίντεο και πολλές φωτογραφίες της με ένα σέξι δαντελένιο φόρεμα και ηχητικό «χαλί» το κομμάτι της «Texas Hold'Em»

Η τραγουδίστρια φόρεσε ένα σουτιέν και ένα σέξι εσώρουχο κάτω από το μαύρο, διάφανο φόρεμα για την πρώτη της εμφάνιση, σε συνδυασμό με μακριά διάφανα γάντια και ένα μαύρο καουμπόικο καπέλο. Η μαμά τριών παιδιών επέλεξε καστανοκόκκινο κραγιόν, ενώ τα μαλλιά της ανέμιζαν σε χαλαρούς κυματισμούς,

Πόζαρε επίσης για μερικές φωτογραφίες με τον σύζυγό της JAY-Z, ο οποίος ήταν ντυμένος με μαύρο σμόκιν και με τον οποίο παντρεύτηκε τον Απρίλιο του 2008. Φορούσε ένα κορμάκι με λαιμόκοψη και μακριές δερμάτινες μπότες, ένα σακάκι και πολλά δαχτυλίδια στο νέο στιγμιότυπο.

«Καλή Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σας στέλνω πολλή αγάπη», έγραψε στη λεζάντα η βραβευμένη με Grammy ποπ σταρ. Εκτός από το «Texas Hold 'Em», η Μπιγιονσέ κυκλοφόρησε επίσης ένα ακόμη νέο κομμάτι «16 Carriages». Και τα δύο τραγούδια είναι από το επερχόμενο country άλμπουμ της που θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαρτίο, μετά το έβδομο στούντιο άλμπουμ της με τίτλο Renaissance, το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2022.

Όταν κυκλοφόρησε το Renaissance, εξήγησε σε ένα μήνυμα που είχε διαγραφεί έκτοτε στον ιστότοπό της ότι ήταν ένα «πρότζεκτ τριών πράξεων». «Αυτό το έργο τριών πράξεων επινοήθηκε σε τρία χρόνια κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Μια εποχή που ήμουν ακίνητη, αλλά και μια στιγμή που βρήκα ότι είμαι πιο δημιουργική. Η δημιουργία αυτού του άλμπουμ μου έδωσε ένα μέρος για να ονειρευτώ και να αποδράσω σε μια τρομακτική στιγμή για τον κόσμο», έγραφε το μήνυμα.

«Μου επέτρεψε να νιώσω ελεύθερη και περιπετειώδης σε μια εποχή που λίγα άλλα κινούνταν. Η πρόθεσή μου ήταν να δημιουργήσω ένα ασφαλές μέρος, ένα μέρος χωρίς κρίση. Ένα μέρος για να είμαι απαλλαγμένη από την τελειομανία και την υπερβολική σκέψη. Ένα μέρος για να ουρλιάξω, να απελευθερωθώ, να νιώσω ελευθερία. Ήταν ένα όμορφο ταξίδι εξερεύνησης», συνέχισε το μήνυμά της.

Στα βραβεία Γκράμι του 2024, πείραξε την αρχή της εποχής της για τη χώρα της φορώντας μια εμφάνισή της με επιρροές από τη γουέστερν που αποτελούνταν από ένα καπέλο Stetson καουμπόη, μια προσαρμοσμένη δερμάτινη φούστα με καρφιά Louis Vuitton σχεδιασμένη από τον Pharrell, ένα καλσόν Wolford's Nude 8 και κοσμήματα Cartier.