ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Χάρι: Ελπίζει να τα ξαναβρεί με τη βασιλική οικογένεια

Πρίγκιπας Χάρι: Ελπίζει να τα ξαναβρεί με τη βασιλική οικογένεια

«Αγαπώ την οικογένειά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας Χάρι σε συνέντευξή του

Ο πρίγκιπας Χάρι ελπίζει σε επανένωση με την οικογένειά του, τη βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου, σύμφωνα με τα όσα προβλήθηκαν στην εκπομπή «Good morning America» του ABC.

Ο μικρότερος γιος του βασιλιά Καρόλου μίλησε για την επίσκεψή του στο Λονδίνο, όταν δηλαδή πληροφορήθηκε τη νόσηση του πατέρα του με μορφή καρκίνου. Ο πρίγκιπας Χάρι δήλωσε ευγνώμων που επισκέφθηκε τον βασιλιά Κάρολο, ενώ ελπίζει πως η διάγνωσή του μπορεί να θεραπεύσει τη ρήξη του με τη βασιλική οικογένειά του, υπογραμμίζοντας πως «αγαπώ την οικογένειά μου».

Χαρακτηριστικά, σε ερώτηση σχετικά με το πώς ένιωσε για το σύντομο ταξίδι στην πατρίδα του, ο πρίγκιπας Χάρι απάντησε: «Αγαπώ την οικογένειά μου. Μπόρεσα να μπω στο αεροπλάνο και να πάω να τον δω και να περάσω λίγο χρόνο μαζί του. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό». Ερωτηθείς αν μία ασθένεια μπορεί να αποτελέσει ένα είδος επανένωσης για μια οικογένεια, ο Δούκας του Σάσεξ ήταν ξεκάθαρος. «Απολύτως. Ναι, είμαι σίγουρος. Σε όλες αυτές τις οικογένειες το βλέπω σε καθημερινή βάση. Βλέπω, τη δύναμη της οικογενειακής μονάδας να ενώνεται. Νομίζω ότι οποιαδήποτε ασθένεια, οποιαδήποτε αρρώστια φέρνει τις οικογένειες κοντά».

Ερωτηθείς για το πώς «επεξεργάστηκε το γεγονός ότι συμβαίνουν τόσα πολλά την οικογένειά του και την πατρίδα του» ο πρίγκιπας Χάρι είπε: «Έχω τη δική μου οικογένεια, όπως όλοι μας, σωστά; Η οικογένειά μου και η ζωή μου στην Καλιφόρνια είναι όπως είναι. Έχω προγραμματίσει κι άλλα ταξίδια πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο ή διαμέσου του Ηνωμένου Βασιλείου. Θα σταματάω και θα βλέπω την οικογένειά μου όσο πιο συχνά μπορώ».

Να σημειωθεί πως ολόκληρη η συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι στην εκπομπή του ABC πρόκειται να μεταδοθεί αργότερα σήμερα το απόγευμα και δεν αποκλείεται να μιλήσει σε αυτή για τη ζωή του με την Μέγκαν Μαρκλ και τους αγώνες Invictus.