ΚΟΣΜΟΣ

Κάιλι Τζένερ: Δείτε πώς είναι το εσωτερικό της εντυπωσιακής έπαυλής της στην Καλιφόρνια

Κάιλι Τζένερ: Δείτε πώς είναι το εσωτερικό της εντυπωσιακής έπαυλής της στην Καλιφόρνια

Το σπίτι της Κάιλι Τζένερ, το οποίο βρίσκεται στην κοινότητα του Hidden Hills, στην Καλιφόρνια είναι μία μοντέρνα κατασκευή με λεπτομέρειες από γυαλί που αιχμαλωτίζουν τη θέα και πλημμυρίζουν τον χώρο με φως.  

Είναι απίστευτο να δουλεύεις για μία 26χρονη που αγαπά το design σχεδόν όσο εγώ, λέει ο σχεδιαστής εσωτερικών χώρων Martyn Lawrence Bullard για την ανακαίνιση του σπιτιού της Κάιλι Τζένερ.

Το σπίτι, το οποίο βρίσκεται στην κοινότητα του Hidden Hills, στην Καλιφόρνια είναι μία μοντέρνα κατασκευή με λεπτομέρειες από γυαλί που αιχμαλωτίζουν τη θέα και πλημμυρίζουν τον χώρο με φως.

Επίσης είναι κοντά στα σπίτια των αδελφών και της μητέρας της.

Ο Bullard ήθελε να δημιουργήσει ένα σπίτι που να συνδυάζει την αίγλη και την ανέση. Η αποστολή του; Να προσωποποιήσει τον χώρο για να αντικατοπτρίζει την ενέργεια της Κάιλι, με διακριτικές αναφορές στο brand της.

«Έφερα δέρμα, ειδικά βαμμένο για να ντύσει τις καρέκλες της τραπεζαρίας σε αποχρώσεις του ροζ που ταιριάζουν με τους τόνους των κραγιόν στα καλλυντικά της», λέει και προσθέτει «οι χάλκινες κονσόλες είναι έτσι σμιλεμένες ώστε να μοιάζουν με γιγάντιες σταγόνες χρυσού».

Πολλά από τα δωμάτια μετατράπηκαν επίσης σε ειδικούς χώρους, όπως το δωμάτιο με τις τσάντες, το οποίο δημιουργήθηκε για να φιλοξενήσει εκατοντάδες τσάντες, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τις πιο σπάνιες Hermès Birkins στον κόσμο.

To VIP καμαρίνι της Κάιλι - ένας ξεχωριστός χώρος από την ντουλάπα της - σχεδιάστηκε με αιωρούμενες ντουλάπες για να αποθηκεύει τα πιο εντυπωσιακά ρούχα της από το Met Gala και τις διαφημιστικές καμπάνιες.

Οι παπουτσοθήκες και οι προθήκες για τα γυαλιά ηλίου έχουν κατασκευαστεί από γυαλί, σουέτ και χρώμιο με περιστρεφόμενους καθρέφτες σε βάσεις από γυαλισμένο χάλυβα.

Ακόμη, υπάρχει το «γκλαμ δωμάτιο» όπου αποθηκεύει τα προϊόντα μακιγιάζ και γυρίζει τα tutorials για το TikTok και το Instagram.

Έργα τέχνης statement συμπληρώνουν τη διακόσμηση, ενώ δίνουν μία γεύση από το προσωπικό γούστο της Τζένερ. Το αποτέλεσμα; Ένας χώρος τολμηρός, ζωντανός και αρκετά... διασκεδαστικός.