ΚΟΣΜΟΣ

Τέξας: Βρέθηκε σε ποτάμι το πτώμα 11χρονης που είχε εξαφανιστεί - Οικογενειακός φίλος ο ύποπτος

Βρέθηκε το πτώμα 11χρονης στο Τέξας
Βρέθηκε το πτώμα 11χρονης στο Τέξας

Η 11χρονη Όντρι Κάνινγκχαμ βρέθηκε νεκρή σε ένα ποτάμι, βόρεια του Χιούστον. Βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της ένας φίλος της οικογένειας ο οποίος την πήγαινε συχνά στο σχολείο

Η αστυνομία βρήκε το σώμα ενός 11χρονου κοριτσιού από το Τέξας που εξαφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα και είναι έτοιμη να καταθέσει κατηγορίες για φόνο εναντίον ενός οικογενειακού φίλου.

Η αστυνομία στην κομητεία Πολκ είπε ότι το σώμα της Όντρι Κάνινγκχαμ ανασύρθηκε από δύτες σε έναν ποταμό βόρεια του Χιούστον. Ο συναγερμός για την εξαφάνισή της σήμανε οταν δεν μπήκε στο σχολικό της λεωφορείο στις 15 Φεβρουαρίου.

Ένας ύποπτος για την υπόθεση, ο 42χρονος Ντον Στίβεν ΜακΝτάγκαλ ο οποίος μερικές φορές έπαιρνε την έφηβη στο σχολείο, βρίσκεται ήδη υπό κράτηση για μια άσχετη κατηγορία επίθεσης. Οι αρχές ετοιμάζουν ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία της, δήλωσε η εισαγγελέας της κομητείας Πολκ, Σέλι Σίτον, σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, συμμετείχε στις προσπάθειες αναζήτησης μετά την εξαφάνισή της.

Ο σερίφης Μπάιρον Λάιονς είπε στο CNN: «Μερικοί από τους μάρτυρες είπαν ότι ήταν στην κοινότητα και χτυπούσε τις πόρτες… ρωτώντας αν την έχουν δει». Θεωρήθηκε αρχικά πρόσωπο ενδιαφέροντος για την υπόθεση αφού ένας μάρτυρας «έδεσε» το όχημά του, ένα σκούρο μπλε Chevrolet Suburban του 2003, με την εξαφάνιση της Όντρι Σύμφωνα με το Associated Press, ο κ. ΜακΝτάγκαλ δεν αμφισβήτησε δύο κατηγορίες κακουργημάτων εναντίον του. Κατηγορείται οτι δελέασε μεταξύ άλλων ένα παιδί να τον ακολουθήσει που προέκυψε από ένα περιστατικό το 2007 κοντά στο Χιούστον και καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν φίλος της οικογένειας και ζούσε σε ένα τροχόσπιτο στην ιδιοκτησία τους κοντά στη λίμνη Livingston, περίπου 120 χιλιόμετρα βόρεια του Χιούστον. Το σώμα της μικρής ανακαλύφθηκε από την αστυνομία την Τρίτη στον κοντινό ποταμό Trinity, περίπου 10 μίλια από το σπίτι της οικογένειάς της. Ένα σακίδιο που πιστεύεται ότι είναι δικό της εντοπίστηκε στην περιοχή την Παρασκευή. Η αστυνομία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει πώς πέθανε, ενώ η σορός της εξετάζεται από τον ιατροδικαστή της κομητείας Χάρις.