ΚΟΣΜΟΣ

«Ίσως η πιο αποκαλυπτική φωτογραφία με UFΟ» που έγινε viral στο διαδίκτυο

«Ίσως η πιο αποκαλυπτική φωτογραφία με UFΟ» που έγινε viral στο διαδίκτυο
X/Twitter

Ο πιλότος Χόρχε Αρτεάγκα απαθανάτισε τα παράξενα πλάνα όταν πετούσε γύρω στα 12.500 πόδια πάνω από την Αντιόκια της Κολομβίας, τα οποία ειδικός επί των UFO επιβεβαίωσε ως έγκυρα

Βίντεο το οποίο φέρεται να απεικονίζει UFO έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πολλούς χρήστες να μιλούν για την καλύτερη καταγραφή UFO που έχει γίνει ποτέ.

Ο πιλότος Χόρχε Αρτεάγκα απαθανάτισε τα παράξενα πλάνα όταν πετούσε γύρω στα 12.500 πόδια πάνω από την Αντιόκια της Κολομβίας, με το απροσδιόριστο αντικείμενο να εμφανίζεται σε σχήμα δίσκου, μεγάλο και ασημένιο, ενώ κατευθυνόταν προς το αεροσκάφος του Αρτεάγκα, σφυρίζοντας μάλιστα όταν πέρασε από το παράθυρο, κάτι που ο πιλότος υποστήριξε ότι ήταν μία «τρομαχτική εμπειρία».

Ο Αρτεάγκα δήλωσε ότι αυτό που είδε δεν ήταν ούτε μπαλόνι ούτε drone και γενικά κανένα γνωστό αντικείμενο. Μάλιστα το αεροσκάφος πετούσε τόσο ψηλά με την θερμοκρασία να ειναι αρκετά χαμηλή, στους 5 βαθμούς Κελσίου περίπου, αποκλείοντας την περίπτωση να πρόκειται για κάποιο μπαλόνι είτε ηλιακό είτε με ήλιον.

Η απεικόνιση μάλιστα επιβεβαιώθηκε ως έγκυρη από τον ειδικό επί των UFO, Jaime Maussan, ο οποίος έχει βρεθεί στο επίκεντρο τον περασμένο χρόνο, όταν ανακάλυψε δύο «εξωγήινα πτώματα» στο Μεξικό, υποστηρίζοντας ότι δεν αποτελούν μέρος της «επίγειας εξέλιξής μας».

X/Twitter