ΚΟΣΜΟΣ

Σάλμα Χάγιεκ: Οι ευχές στη θετή της κόρη για τα γενέθλιά της - Ποια είναι η Ματίλντ Πινό

Η Σάλμα Χάγιεκ
Η Σάλμα Χάγιεκ
ΑΡ

Η Σάλμα Χάγιεκ ευχήθηκε χρόνια πολλά στη θετή της κόρη Ματίλντ Πινό. Η κόρη του Γάλλου μεγιστάνα Φρανσουά-Ανρί Πινό από προηγούμενο γάμο έκλεισε 

H Σάλμα Χάγιεκ διατηρεί άψογες σχέσεις με τα παιδιά του Φρανσουά Ανρί Πινό από προηγούμενο γάμο του και το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Σε μια ανάρτηση στο Instagram η 57χρονη ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφίες της ίδιας και της Ματίλντ Πινό σε ένα σκάφος και μια γλυκιά εικόνα της εορτάζουσας με τον πατέρα της. «Χρόνια πολλά Tildie Tildie Tildie, σε αγαπάμε και είμαστε τόσο περήφανοι για τη γυναίκα που έγινες» έγραψε η Χάγιεκ στη λεζάντα της ανάρτησης.

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ, Σάλμα Χάγεκ, παντρεύτηκε τον Γάλλο κροίσο, Φρανσουά Ανρί Πινό το 2009 και μαζί απέκτησαν μια κόρη την Βαλεντίνα Παλόμα που είναι σήμερα 16 ετών. Ο «Κροίσος» της LVMH έχει δύο ακόμη παιδιά, τον Φρανσουά και την Ματίλντ, από τον πρώτο του γάμο με την Γαλλίδα Ντοροτέ Λεπέρ με την οποία ήταν παντρεμένος από το 1996 έως το 2004. Έχει επίσης αποκτήσει έναν 17χρονο γιο, τον Αγκουστίν, από την σχέση του με την Λίντα Εβαντζελίστα που κράτησε μόλις τέσσερις μήνες.

Σε συνέντευξή της στο Paris Match το 2022, η Mατίλντ είχε πει πως η Χάγιεκ είναι κάποια που την βοηθάει στην «καθημερινή ζωή». «Έχει μια φλόγα που με ηρεμεί», είπε η Ματίλντ στο ρεπορτάζ. «Με βοηθάει στην καθημερινότητά μου. Με διδάσκει να διατηρώ την αίσθηση των προτεραιοτήτων. Την έχω συνοδεύσει στα γυρίσματα ταινιών. Μπορούσα να παρατηρήσω πώς διαχειριζόταν το πρόγραμμά της, πώς μάθαινε τα κείμενά της το βράδυ. Με καθοδηγεί με έναν πολύ ρεαλιστικό τρόπο να αντιμετωπίζω την κάθε δυσκολία».

Η Χάγιεκ από την πλευρά της είπε στο Page Six τον Δεκέμβριο του 2022 ότι η ίδια και ο Πινό έχουν επικεντρωθεί στο να μεγαλώνουν τα παιδιά τους ώστε να είναι προσγειωμένα. «Τα παιδιά μου είναι ταπεινά», είπε στο ρεπορτάζ. «Δεν ξέρω πώς το έκανα, αλλά νομίζω ότι αυτό που ήταν υπέροχο είναι ότι έχουν ένα μεγάλο φάσμα πραγμάτων».

«Λοιπόν, για τα Χριστούγεννα, μου αρέσει να ανοίγουν εκατομμύρια δώρα, αλλά μερικά από αυτά είναι πολύ μικρά και ουσιαστικά, μερικά είναι πολύ ανόητα και παιχνιδιάρικα και μετά παίρνουν ένα ή δύο πολύ καλά», πρόσθεσε ο Χάγιεκ.

Το γεγονός ότι έχουν παρόμοια νοοτροπία με τον Πινό είναι κάτι που έχει κάνει τον γάμο τους πιο δυνατό. Η Χάγιεκ εξήγησε κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου Red Table Talk τον Ιούνιο του 2021 ότι οι δυο τους «δεν έχουν πει ποτέ τίποτα κακό ο ένας στον άλλον». «Όταν ξεσπάει σύγκρουση, βάζουμε όλη την ενέργεια στην επίλυση του προβλήματος – ποτέ δεν βρίσκουμε ποιον να κατηγορήσουμε ή "Έπρεπε να είχες κάνει αυτό ή εκείνο". Όχι», εξήγησε. «Όλη μας η ενέργεια πηγαίνει στο «Πώς θα το λύσουμε αυτό;»».